Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2018 12:54 - НЛО засечено над Добружда
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 496 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Летяща чиния е била забелязана над нива в Добруджа. Това е един от последните известни случаи на извънземно присъствие у нас, съобщи за „Зодиак“ проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания към БАН.

Свидетел на надвисналия огромен кораб станал мъж, който бил на разходка с дъщеря си и приятели. Докато пътували с колата през житницата на България, той забелязал извънземната машина. Тя висяла над малка горичка и изглеждала с диаметър около 10-15 метра от мястото, където се намирал мъжът, а след това изчезнала.

Веднага изпратил свидетелството си на проф. Филипов с надеждата да му помогне да открият следи, които е оставила летящата чиния. Така миналото лято двамата се връщат на точното място, където НЛО-то било видяно.

„Има неща, които си заслужават вниманието от свидетелствата, които получавам. С моя приятел отидохме на същото място в Добруджа, но за голямо съжаление не можахме да видим следи. Търсихме петно от кораба. Предполага се, че на принципа, на който чинията лети, се създава облъчване на почвата и това се вижда. Тази година очевидецът отново ще провери мястото“, разказа проф. Филипов.

По думите му следите от извънземната машина са били прикрити, защото мястото е било изорано, когато пристигнали на оглед. „Ако се беше запазила тревната покривка, можеше да се види дали има деформация. Има много случаи, когато, там където е кацала чиния, или там, където е седяла, отдолу се образува изгаряне“, разяснява астрофизикът.
 

Причината за посещението не е известна, но в повечето документирани случаи нашественици са били забелязани именно в такива обширни местности. Според ученият обаче страхът и неграмотността са най-големият враг на НЛО в момента, а не неговото присъствие.

„Това е комплекс за малоценност у нас, защото животът от малки ни учи, че по-големият и по-силният, ще ни набие. Ние считаме, че щом като европейци сме отишли и сме изклали индианците, извънземните ще подходят по същия начин. Ние не си представяме, че може да има друг морал“, разяснява проф. Филипов.

По думите му извънземните цивилизации, които ще дойдат или вече са сред нас, вместо да ни ликвидират, ще ни гледат и ще ни помагат. „Процесът на помощ е постепенен, за да може да бъде усвоен. Защото в момента ние не сме готови. Ако ни подадат ластик, вместо да си хванем гащите, ние ще си направим прашка. Няма да ползваме това, което ни дават, по предназначението, което те имат предвид“, категоричен е ученият.

https://sputnik.bg/zodiak-nlo-zasecheno-nad-dobruzhda/




Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495762
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031