Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2016 18:45 - Путин назначи новия президент на САЩ
Автор: merlin68 Категория: Политика   
Прочетен: 1268 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 09.11.2016 18:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес за всеобща на врачките и баячките изненада, Тръмп стана празидент на САЩ.
Когато се случи събитие, колкото по-малко вероятно е то, толкова по-голям е потокът информация съпътстващ случването му. Днес се наслушах на всякакви коментари от свръх възторжени, до твърде унили, от - край на глобализацията, до - нищо няма да се промени, от притеснения за НАТО, до - да поемаме към Евразия. Но на мен друго ми е интересно:
Първо, оказва се, че врачки и баячки имало не само у нас, но и в Британия и в САЩ. Въпросът е, те всичките тези социолози, политолози, анализатори, полит.наблюдатели и прочие врачки и баячки случайно ли така редовно започнаха да не познават, или умишлено заблуждават? Преди години ми бяха попаднали предварителните прогнози за парламентарните избори във Франция и крайните резултати от тези избори - числата се покриваха не до процент, а до десета от процента! Изведнъж през последната година за изключително важни събития като Брекзит и президентските избори в САЩ, прогнозите станаха твърде неточни. Това едва ли е случайно, аз нямам времето да се ровя кои агенции и с чие финансиране са дали тези грешни прогнози, но ми се струва, че не е случайно, и че финансирането им идва от един източник. Но защо им трябва да го правят - трудно ми е да си отговоря.
Второ, тия всичките дето ревяха, че Тръмп е агент на Путин, сега дали ще му се извинят? Малиииийййй, ами ако са прави, то значи САЩ ще хвърля скоро пешкира....
Трето, Брекзит, Тръмп, крайно десни и крайно леви партии набиращи скорост из Европа, че дори и провала на Бойко у нас, какво идат да покажат?
Хората по света, че даже и у нас започнаха да усещат, кой с разум, кой интуитивно, кой инстинктивно, че светът отива с все по-зъбързани крачки на майната си. Едва ли някой от тези разтревожени избиратели има точната представа какво се случва, но всички усещат заплаха. Това според мен е отговорът на въпроса за "изненадите" Брекзит, Тръмп, че и ген.Радев. Възниква друг въпрос обаче - дали Брекзит, Тръмп и Радев са алтернатива на голямата заплаха усещана от световното население, или са поредния финт на Властелина на пръстените? Е това предстои да разберем и ще го разберем, но времето минава, а светът все по-бързо върви на майната си...дали не е късно?



Тагове:   избори,   НАТО,   сащ,   путин,   Тръмп,   Брекзит,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - даа, това е финт...
09.11.2016 19:10
който се върти открай време..
за да дава илюзията на народонаселението...
че все пак нещо зависи от него..
друго очаквам аз
разумна приказка,мерлин
цитирай
2. mt46 - Поздрав!...
09.11.2016 19:50
Вярно е, че хората искат положителна промяна... Победата на Тръмп изненада и мен... Възможно е светът да си поотдъхне, да се поуспокои...
цитирай
3. leonleonovpom2 - Поздрави, приятелю Мерлин!
09.11.2016 20:24
Честно казано, очакваш Хилари да загуби
Ако бях американец, не бих гласувал за нея
Най- голямата и издънка беше, че тя размаха оръжие на Русия
Може би защото е жена, може и нарочно да са я посъветвали, но точно там Русия е най- силна в света В боравенето с оръжие!
Това усети веднага Тръмп и точно там натисна Усети капиталната грешка Е и той е посъветван в тази игра

Предполагам ,че истинският резултат е бил известен преди избора Но е прикриван умело, с желанието да бъдат манипулирани колебаещите се
Знаел го е и шоуменът Тръмп, затова беше така уверен!

Хубава вечер, приятелю!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merlin68
Категория: Политика
Прочетен: 1681172
Постинги: 293
Коментари: 4201
Гласове: 19298
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031