Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2018 15:21 - Фалшива новина е тази, която не ни харесва
Автор: merlin68 Категория: Политика   
Прочетен: 13335 Коментари: 31 Гласове:
5

Последна промяна: 09.01.2018 14:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Новини от Европа за Европа
Започваме с една новина от далечната 2006г. на Медиапул.
Холандия стана първата страна в Европа с официално регистрирана партия на ПЕДОФИЛИТЕ. Срещу тази партия естествено избухва голямо недоволство и множество съдебни искове. Съдът в Хага, произнесе следното решение:
Партията на педофилите е напълно законна, доколкото правото на учередяване на политическа партия, е едно от основните права на демокрацията.
Исканията на тази партия са - да се понижат върастовите ограничения за полови контакти с деца над 12 години (кеото до колкото ми е известно вече е факт в Холандия), както и тези деца да имат правото да се снимат в порнофилми, стига да декларират съгласието си.

На 11.03.14г. FROGNEWS, ни информира за това, че на 4 февруари е приета резолюция в ЕП за правата на новия пол. Създаването на трети пол има две подкатегории - транссексуални и интерсексуални хора, които имат права на мъжете и на жените. 
"Предстои Еврокомисията и Световната здравна организация да премахнат хомосексуалността от списъка на психическите разстройства. България и другите страни, които все още не са приели гей браковете ще бъдат "Насърчени" да обменят "добри практики с държавите", където това вече е факт. Ако директивата се приеме, хомодвойки, сключили брак в други страни от ЕС ще имат право да осиновяват деца и у нас."

Първата в Европейския съюз гей сватба на действащ министър-председател се състоя в Люксембург днес. - това съобщава VESTI.bg на 15.05.15г.
"Премиерът на херцогството, 42-годишният Ксавие Бетел, узакони връзката си със своя партньор - 36-годишния белгийски архитект Готие Дестне, с когото имаха регистрирана гражданска връзка"

image
Децата са обичани от гейовете и присъстват на техните паради в Норвегия

На 15.05.16г. Novini.bg ни съобщава за проведен гей парад в Брюксел, на който по данни от местната телевизия RTBF са участвали 60 000 души. А това е точно ШЕСТ пъти повече от събралите се на проведения на 17 април 16г. марш против тероризма в памет на жертвите от атентатите на 22 март.

Бездетните лидери на Европа... след тях... потоп.

image

Редакторът в Il Foglio Джулио Меоти предупреждава в своя статия за GateStoneInstitute, че бездетните лидери на Европа явно нямат и причина да се притесняват за бъдещето на континента.
Никога не e имало толкова много бездетни политици, които да водят Европа, както днес. Те са модерни, отворени и мултикултурни и знаят, че "всичко свършва с тях".
Изследователски доклад, финансиран от Европейския съюз, обобщава: "Няма деца, няма проблем!".
Личните и културни нагласи оформят доброволния отказ от деца, се посочва в този доклад. Все повече са европейците считащи, че липсата на деца не е проблем. Сред родените през 1940г. британки, една от девет е бездетна на 45 години. Сред родените през 1967г. една от пет е бездетна на 45 годишна възраст.
Германският философ Рюдигер Сафрански пише: "за бездетните мислите за бъдещите поколения нямат значение."

"Европа извършва самоубийство или поне нейните лидери са решили да се самоубият", пише Дъглас Мъри в The Times. "Европа днес има малко желание да се възпроизведе, да се бори за себе си или дори да вземе собствена страна в спор". Мъри, в новата си книга озаглавена "Странната смърт на Европа", нарича това "екзистенциална цивилизационна умора".
Бездетният статус на Меркел отразява германското общество: 30% от германските жени нямат деца според статистиката на ЕС, а сред тези с висше образование броят е още по-голям - 40%.
Според философа Матю Бок-Коте, 39-годишият Макрон, женен за 64-годишната си бивша учителка е символ на "щастливата глобализация, освободена от паметта на френската изгубена слава".
В това време Ердоган призовава мюсюлманите да имат по пет деца.
                                                                                                              Източник news.bg

image

При това, лидерите на Европа са силно загрижени за правата на сексуалните малцинства, неспособни да се възпроизвеждат по естествен път. Тази им загриженост е подлатена в европейското законодателство с озаконяване на гей браковете и правото на гей двойките да осиновяват и възпитават деца. Нещо повече, върви се в посока, и вече има постигнати успехи, медицината да направи възможно раждането на деца от мъже, чувстващи се като жени.

image
                                   Скот Мур и бащата Томаси двамата преди това са били момичета



image
Кейдън Коулман роди дъщеричка

NOVA ни съобщава как "Момче смени пола си и вдъхнови майка си да направи същото"  това в САЩ
Има и много подобни, чудни новини потвръждаващи "общите ни ценности".

В същото време в много страни по света хомосексуалните попадат под ударите на наказателния кодекс. Например в Саудитска Арабия, която е стратегически съюзник на САЩ, а от месец на сам е и перспективен партньор на България (ако се съди по изявленията на Б.Борисов и г-нСакскобургодски), хомосексуализма се наказва със смърт.

Нека видим и как гледат на тематиката във "варварска" Русия и в частност "диктаторът" Путин

"Бих искал да насоча вниманието ви към факта, че в Русия, за разлика от една трета от държавите по света, да си гей не е престъпление." - Вл.Путин

Същевременно с това обаче, Русия забранява хомосексуалната пропагандата и на ниво законодателство защитава децата от нея. В този контекст, организаторите на гей паради, рискуват да попаднат зад решетките.

Този постинг може да бъде продължен с дълъг списък "преглед на печата", но нямам нито интереса, нито времето, нито желанието да го правя. Темите също могат да бъдат разширени и да включат "мултикултурализма", специалните права на малцинствата от всякакъв сорт и какво ли още не.
Само искам да добавя и дебело да подчертая, че - Педофилията, педерастията, мултикултурализма, от краха на Римската империя, до днешния либерализъм, никога не са били европейски ценности! Европа такива ценности няма, това са ценностите на един абсолютно ненормален политически "елит".

Също така, този постинг е направен с цел да подчертае, че в много голяма степен не е нужно Путин, или който и да било друг, да фабрикува фалшиви новини за "свободния свят" и неговите "общи ценности". Аз дори си мисля, че е трудно някой чрез фалшиви новини да постигне този негативен имидж, който "свободния свят" сам си постига чрез своите си новини.
Не борба с "фалшивите новини" ни е нужна. Нужна ни е борба срещу тези които създават ужасите, които в последствие влизат в новините!




Гласувай:
22



Следващ постинг
Предишен постинг

1. germantiger - подкрепям конкретиката ти
08.01.2018 18:18
Гласувам ЗА постинга ти, защото напълно подкрепям позицията, че всичко това е ненормално и убиващо запада!

Нещо повече - запада е убиван целенасочено и много повече преди да посегнат на вас - на изток.

Още повече - вие от изток сте също демографски убийци на запада, но не сте виновни за това.

Най-повече - ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ ИЗТОК СЕ КЕФИТЕ НА СМЪРТТА НА ЗАПАДА!

И последно - КОЙ ТЕ ПОМПИ?

САМ ЛИ СЕ ПОМПИШ ИЛИ ДРУГ Е ПОМПАТА ТИ?
цитирай
2. merlin68 - Гласувам ЗА постинга ти, защото ...
08.01.2018 18:38
germantiger написа:
Гласувам ЗА постинга ти, защото напълно подкрепям позицията, че всичко това е ненормално и убиващо запада!

Нещо повече - запада е убуван целенасочено и много повече преди да посегнат на вас - не изток.

Още повече - вие ит изток сте също демографски убийци на запада, но не сте виновни за това.

Най-повече - ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ ИЗТОК СЕ КЕФИТЕ НА СМЪРТТА НА ЗАПАДА!

И последно - КОЙ ТЕ ПОМПИ?

САМ ЛИ СЕ ПОМПИШ ИЛИ ДРУГ Е ПОМПАТА ТИ?


Общата картинка е достатъчно консенсусна за нас. Не така стои въпросът с причините довели до този разпад. Например, не само, че не споделям възгледа ти, че източноевропейците са демографски убийци на Запада, а точно на обратно. И това е доста очевидно - не западняка се изсели на изток и обезлюди запада, лишавайки го от човешки ресурс за всякакво развитие, това се случи на изток, включително в България.
"Комунистите" от изток, не се кефим на смъртта на Запада, най-малкото защото, в момента ние сме част от този Запад.
Нямам техническата грамотност да се помпя, нито пък знам кой го прави. Ако аз трябваше да избирам кой постинг да си напомпя, или да ми напомпят, то нямаше да е този.
цитирай
3. troina - O, Saankta simplicita!!! merlinee,ти за нормален ли се имаш? анонимен, с педерация и Китайска армия!!
08.01.2018 19:06
Най-повече - ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ ИЗТОК СЕ КЕФИТЕ НА СМЪРТТА НА ЗАПАДА!

И последно - КОЙ ТЕ ПОМПИ?

САМ ЛИ СЕ ПОМПИШ ИЛИ ДРУГ Е ПОМПАТА ТИ?
цитирай
4. merlin68 - O, Saankta simplicita!!! merli...
08.01.2018 19:29
troina написа:
O, Saankta simplicita!!! merlinee,ти за нормален ли се имаш? анонимен, с педерация и Китайска армия!! Най-повече - ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ ИЗТОК СЕ КЕФИТЕ НА СМЪРТТА НА ЗАПАДА!

И последно - КОЙ ТЕ ПОМПИ?

САМ ЛИ СЕ ПОМПИШ ИЛИ ДРУГ Е ПОМПАТА ТИ?


Дюлке, и аз като всеки съм малко луд, а в сравнение с теб съм, много малко луд.
цитирай
5. apostapostoloff - Пишете все такива гнусотии и
08.01.2018 19:41
много ще прокопсате.
цитирай
6. mt46 - Западните
08.01.2018 19:42
извратеняци минаха всякакви граници. Явно им липсва здрав разум...
цитирай
7. born - Дюлке, много е кефско да употребяваш латински сентенции. Особено самокритично !
08.01.2018 20:07
На две думи имаш три грешки ! Възхищавам ти се !
"O sancta simplicitas." е казал латинецът.
"O, Saankta simplicita" казва благородната Дюлка.
цитирай
8. germantiger - ...
08.01.2018 20:10
С лекота ще ти покажа как вие източноевропейците сте убийци на запада и ще ти го покажа с бг пример за да ме разбереш идеално:

ти си българин и ако твоята бг беше ок като привлекателна държава, ако тук идваха ръмънци, поляци, руснаци, сърби, германци, французи и всякакви други да живеят, да се заселват, работят и ДА РАЖДАТ...

убеден съм ти като българин патриот и националист ако си такъв щеше да се притесниш и да намираш за демографско убийство това, което става - ти не би искал бол германски румънски, френски, небългарски бебета тук

мигрантския бебелашников с намаляващи български щеше да те притеснява - гледайки как това става години наред ти щеше да гледаш това като едно бавно умиране на твоето

- българите в чикаго си имат бг ден и си вдигат бг знамето

- имат си бг училища в ермания, лондон, сащ и на запад

- танцуват си рекордни хора на стадион в берлин итн итн итн

ако тук в бг се видгаха американски знамена в пловдив на америакснки ден

ако тук в бг си имахте германски училища пълни с германски деца

ако тук в бг в софиа танцуваха записвайки рекорд френски сектанти

това нямаше да ти хареса въобще

днес маса родители говорят на българските си деца - иди мама, иди навън емогрирай, много хубаво, а германеца или холандеца кйъде да иде - на луната?

нещо повече - като отвориш един учебник география от 1988г. учил съм по такъв ще прочетеш че населението на фрг е хомогенно и е 98% немци - било е, днес то е всякакво и аз като германец наричам това демографска смърт и убийство и вие от изток участвате в това

аз не ви вменявам вина, но ви показвам какво сте волю или неволю

......

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ МАСА ХОРА В БГ СЕ КЕФЯТ НА СМЪРТТА НА ЗАПАДА - ПРОЧЕТИ АБВ КОМЕНТАРИТЕ ПОД СТАТИИ, ПРОЧЕТИ ТУК КУХЕЛ И МНОГО ПОДОБНИ НЕМУ, разбира се, че масата от вас се кефят

също така като стане нещо мазало в русия се кефят тези които са русофобио и това е ФАКТ - аз например НЕ бих се кефил на ничия демкографкс смърт в европа, не бих се кефил на руски жертви в атентати, макар да се каних поради поредните руски гаври покрай всв с германия, но все пак се въздържах покрай оркестъра и хора който се затри по египет
цитирай
9. germantiger - ...
08.01.2018 20:14
ето го и марин

той пише че извратеняците от зьапад минали всички граници

излишно е да му обеснявам, че първи западните народи са жертви на тези гаври и не те, а техните политици ги изтребват десетилетия наред

аз като марин мога да кажа - източните боклуци минаха всички граници те постоянно ни пращат техните боклуци/имам предвид мангали

а тогава някйой трябва да направи разликата - ама това не са българи, а цигани нали и вие българите скачате че такава ралзика рядко се прави нали

за това не скачайте като наричате западняците извратеняци, щото моите западни познати НЕ са извратеняци и ако му речеш педал ще ти отвинти мариновата глава един швед на 2 метра височина
цитирай
10. merlin68 - Пишете все такива гнусотии и много ...
08.01.2018 20:45
apostapostoloff написа:
Пишете все такива гнусотии и много ще прокопсате.


За глупаците като теб, които не виждат, не знаят и не разбират какво четат, пояснявам - това не го пиша аз, това са новини сътворени в Европа и САЩ и представени от свободните демократични медии. И е някак парадоксално когато големите почитатели на "общите ни ценности" като теб и други такива, идвате и цвъкате минуси на европейските политики и новини.
цитирай
11. merlin68 - извратеняци минаха всякакви гр...
08.01.2018 20:47
mt46 написа:
извратеняци минаха всякакви граници. Явно им липсва здрав разум...


Често на тези които им липсва здрав разум, не го съзнават. Трябва да им се покаже и да бъдат отстранени от властта и пратени на лечение. Но явно ние не проявяваме здрав разум за да направим това.
цитирай
12. merlin68 - Пропуснахте Мартин Шулц и Доналд ...
08.01.2018 20:51
morskipesni написа:
Пропуснахте Мартин Шулц и Доналд Туск. Те също нямат отрочета. И защо са им? Нали знаят, че "след тях е потоп"- тоест- ако си родят потомство, то ще е изложено на цялата кална гнусотия която са натворили. По-добре е "живей си за мига", Европа и ония шибани ПРЕДИШНИ "ценности" кучета ги яли.


Аз не съм разучавал кои политици нямат деца, цитирал съм публикации в медиите. Разбира се те са съвсем малко и не претендират за изчерпателност, просто показват тенденцията.
Големият факт, обаче е ясен - Европа никога след Рим, не е изповядвала ценностите, които днес политиците ни представят като "общи" за нас.
цитирай
13. merlin68 - Дюлке, много е кефско да употреб...
08.01.2018 20:57
born написа:
Дюлке, много е кефско да употребяваш латински сентенции. Особено самокритично ! На две думи имаш три грешки ! Възхищавам ти се !
"O sancta simplicitas." е казал латинецът.
"O, Saankta simplicita" казва благородната Дюлка.


Преди години, тук в блога Маркнатан беше написал една пиеса, анархична комедия, там в ролята на Ян Хус, беше сложил една друга забележителна блогърка - Джойси. Сега като се сетих и на двете еднакво им отива тази комедийна роля
цитирай
14. merlin68 - Тигър, на теб омразата към комун...
08.01.2018 21:09
Тигър, на теб омразата към комунизма, руснаците, славяните въобще, и дори българите, ти пречи да видиш много отчетливо ясни процеси които протекоха в Европа. Ти пропускаш, че ние живеехме в едни много добре устроени страни и имахме всичко необходимо да си стоим тук. Но ПОБЕДИТЕЛИТЕ в Студената война, които ни обещаваха да станем като тях, вместо това унищожиха всичко което имахме, затова децата ни са там.
Ще ти кажа ако не знаеш, или ако знаеш, ще ти припомня - по времето на лошия комунизъм, глобализма протичаше не по римски образец като засмукване от центъра на ресурси и работна сила от периферията, както е днес, а като износ на специалисти и технологии помагащи в развитието на периферията. В резултат нямаше такива миграции. Ще ти припомня как Западът изнасяше до преди 3-4 години демокрация сипейки я от небето под формата на бомби. Ти какво очакваш в ответ? Толкова глупави, или толкова продажни са Западните лидери, та да не видят какво ще донесе тази политика? Ти търсиш враг навън, когато врагът е под леглото ти.
цитирай
15. leonleonovpom2 - Поздрави, Мерлин!
08.01.2018 21:34
Педофилията е стара болест или зараза
Особено изявен педофил е римският император Тиберий! И въпреки ,че е добър пълководец и начетен държавник, никак не е обичан, още преживе
Пресищането с власт, с пари, с всичко ,води до такива пороци!

България не е причина за тази напаст на запад Да, вярно е, че и преситени, заграбили каквото могат от България, отиват на запад и там мърсят, представяйки се за Българи?
Западът няма за какво да е недоволен от България! Веднъж тя е спряла арабското нашествие от изток, втори път е поела удара на османското нашествие, без да получи никаква помощ от него! Само симулация, при това със закъснение !Както и Константин Драгаш, напразно чакащ в Рим прием от папата, докато османлиите са пред вратите на Константинопол!
И докато западът е "разработвал" новия свят, България е носила сама съдбата си И е оцеляла!
Да не напомням какво е причинено на новата държава с Берлинския договор!
Но точно в този период България е надминала всички очаквания Дори и разпокъсана, създадена е силна държава ,със силна армия
В която са възродени запазените и без това здрави семейни традиции, за които педофилията е нещо неизвестно!
Педофилия в България тогава? Това е нещо изключено И ако се появи педофил, ще бъде пребит с камъни!
Имаше единични случаи на педофилия преди промяната
Като студент си спомням ,че убиха момиче на 13 години Изнасилено преди това
Градът настръхна Службите нищо не можеха да открият Атмосферата беше ужасна , особено за тези, които имаха деца!
Поискаха помощ от спецслужбите на СССР Сигурно и други спец служби-да речем на САЩ, щяха да се справят!
За два дена хванаха педофила и той си получи заслуженото според закона-разстрел!

Изтече информация, че имало педофил и сред блогърите?
Е, няма да изоставаме, поне в това!

Хубава вечер, приятелю!
цитирай
16. getmans1 - ѝй те видя ся: Ви...
08.01.2018 21:44
ѝй те видя ся:

Видяхте на върха,
прочетох заглавието и разбрах защо си там.
Това ми стига!
Чест е за мен, пращам ти на ЛС а после и като коментар дори без да те чета.
цитирай
17. getmans1 - Ей пич, да не вземеш да си свалиш п...
08.01.2018 22:10
Ей пич,

да не вземеш да си свалиш постинга, сакън!

В първия момент се подразних но сега си признавам, че не е трябвало да се нервя заради глупостта ти.
цитирай
18. theeconomist - Битие 19
08.01.2018 22:24
4 А преди да си легнат, те, градските мъже, Содомските жители, млади и стари, целият народ, обиколиха къщата

5 и викаха на Лот: Къде са мъжете, които дойдоха при тебе тази нощ? Изведи ни ги да ги познаем.

Е това нито е от вчера, нито ще свърши утре......

Хубавото е че те не се размножават. Както са безплодни духовните содомити тук в блог.бг
цитирай
19. merlin68 - Педофилията е стара болест или з...
08.01.2018 22:44
leonleonovpom2 написа:
Педофилията е стара болест или зараза
Особено изявен педофил е римският император Тиберий! И въпреки ,че е добър пълководец и начетен държавник, никак не е обичан, още преживе
Пресищането с власт, с пари, с всичко ,води до такива пороци!

България не е причина за тази напаст на запад Да, вярно е, че и преситени, заграбили каквото могат от България, отиват на запад и там мърсят, представяйки се за Българи?
Западът няма за какво да е недоволен от България! Веднъж тя е спряла арабското нашествие от изток, втори път е поела удара на османското нашествие, без да получи никаква помощ от него! Само симулация, при това със закъснение !Както и Константин Драгаш, напразно чакащ в Рим прием от папата, докато османлиите са пред вратите на Константинопол!
И докато западът е "разработвал" новия свят, България е носила сама съдбата си И е оцеляла!
Да не напомням какво е причинено на новата държава с Берлинския договор!
Но точно в този период България е надминала всички очаквания Дори и разпокъсана, създадена е силна държава ,със силна армия
В която са възродени запазените и без това здрави семейни традиции, за които педофилията е нещо неизвестно!
Педофилия в България тогава? Това е нещо изключено И ако се появи педофил, ще бъде пребит с камъни!
Имаше единични случаи на педофилия преди промяната
Като студент си спомням ,че убиха момиче на 13 години Изнасилено преди това
Градът настръхна Службите нищо не можеха да открият Атмосферата беше ужасна , особено за тези, които имаха деца!
Поискаха помощ от спецслужбите на СССР Сигурно и други спец служби-да речем на САЩ, щяха да се справят!
За два дена хванаха педофила и той си получи заслуженото според закона-разстрел!

Изтече информация, че имало педофил и сред блогърите?
Е, няма да изоставаме, поне в това!

Хубава вечер, приятелю!


Да, за съжаление си прав, Запада наистина няма за какво да е недоволен от България. Нашият "елит" стриктно изпълнява всичко що иде от Запад
цитирай
20. merlin68 - Ей пич, да не вземеш да си свалиш п...
08.01.2018 22:45
getmans1 написа:
Ей пич,

да не вземеш да си свалиш постинга, сакън!

В първия момент се подразних но сега си признавам, че не е трябвало да се нервя заради глупостта ти.


Гетьо, що се държиш като вовузела? Я се изяви като анализатор.
цитирай
21. merlin68 - Битие 19 4 А преди да си легнат, те, ...
08.01.2018 22:49
theeconomist написа:
Битие 19 4 А преди да си легнат, те, градските мъже, Содомските жители, млади и стари, целият народ, обиколиха къщата

5 и викаха на Лот: Къде са мъжете, които дойдоха при тебе тази нощ? Изведи ни ги да ги познаем.

Е това нито е от вчера, нито ще свърши утре......

Хубавото е че те не се размножават. Както са безплодни духовните содомити тук в блог.бг


Икономисте, дай малко златце назаем. Ще ти го платя в евра, ще ги събера като ги изхвърлят от банките.
цитирай
22. born - Мерлине - да знаеш, че съм ти сърдит ! Виж какво ме направи Дюлка...
09.01.2018 00:16
дърто куку,ти ми викай дЮлке, аз ти викам бунак пиян
8. born - Дюлке, много е кефско да употребяваш латински сентенции. Особено самокритично !

от как има Интернет, всички пенсии, станаха известни
особено в блог бг
смяххх на кутийки, деде
Изпратено: 08.01 21:32 От: saankii

Как мислиш - дали ми е много навита ?
цитирай
23. merlin68 - дърто куку, ти ми викай дЮлке, аз ти ...
09.01.2018 08:13
born написа:
дърто куку,ти ми викай дЮлке, аз ти викам бунак пиян
8. born - Дюлке, много е кефско да употребяваш латински сентенции. Особено самокритично !

от как има Интернет, всички пенсии, станаха известни
особено в блог бг
смяххх на кутийки, деде
Изпратено: 08.01 21:32 От: saankii

Как мислиш - дали ми е много навита ?


Определено ти е навита, като смок на джанка.

П.П.
Ама ти ако знаеш, мен пък какво ме направи в лични... чак се изчервих:)
цитирай
24. teodordetchev - Имам въпрос към всички, които се възхищават на този "постинг":
09.01.2018 14:05
Скъпи блогъри, Вие за фалшиви новини, не сте ли чували ?
цитирай
25. merlin68 - Имам въпрос към всички, които се ...
09.01.2018 14:28
teodordetchev написа:
Имам въпрос към всички, които се възхищават на този "постинг": Скъпи блогъри, Вие за фалшиви новини, не сте ли чували ?


И аз имам въпрос към теб: Що е то "фалшива новина"? - оставам с впечатлението, че това за теб е, новина която не ти харесва, или бъркам?
Аз съм се постарал тук да събера една мъничка част от новините създадени в демократичния свят и достигнали до нас чрез демократичните медии. За коя от всички тези новини, с посочени източник, ти се съмняваш, че е фалшива?
цитирай
26. shambala - .
09.01.2018 18:09
от снимките яко лъха на демокрация
цитирай
27. shambala - .
09.01.2018 18:11
а защо чувствата на нежния гетмен1 са наранени?
цитирай
28. shambala - .
09.01.2018 18:23
теодор дечев едно време се пишеше политик и обещаваше охолен живот на блогерите, ако гласуват за него ;)))))))
цитирай
29. born - Ако съм на твое място ще я обвиня в сексуален тормоз !
09.01.2018 18:32
merlin68 написа:
born написа:
дърто куку,ти ми викай дЮлке, аз ти викам бунак пиян
8. born - Дюлке, много е кефско да употребяваш латински сентенции. Особено самокритично !

от как има Интернет, всички пенсии, станаха известни
особено в блог бг
смяххх на кутийки, деде
Изпратено: 08.01 21:32 От: saankii

Как мислиш - дали ми е много навита ?


Определено ти е навита, като смок на джанка.

П.П.
Ама ти ако знаеш, мен пък какво ме направи в лични... чак се изчервих:)

цитирай
30. born - Той е много нежен !
09.01.2018 18:37
shambala написа:
а защо чувствата на нежния гетмен1 са наранени?

И физически , и душевно - много деликатна душа има Гетю. Мисля си дали не е преродения лорд - Генчо Минчев ? И Името е фонетично близко, и душата е много ранима, а и схващанията му са аналогични - педерастки. Оня лорд, който спечели благородническата титла с г@за си.
цитирай
31. merlin68 - а защо чувствата на нежния гетмен1 ...
09.01.2018 18:41
shambala написа:
а защо чувствата на нежния гетмен1 са наранени?


Ако го попиташ, и той ти отговори, а ти го разбереш... това ще е чудо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merlin68
Категория: Политика
Прочетен: 1678002
Постинги: 293
Коментари: 4201
Гласове: 19298
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031