Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2018 11:20 - За животните с любов
Автор: merlin68 Категория: Политика   
Прочетен: 3310 Коментари: 6 Гласове:
16

Последна промяна: 06.04.2018 22:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Един месец след отравянето на двойният агент Скрипал и дъщеря му в Лондон, се разбра, че той е имал домашни любимци. Този факт не стана известен благодарение на изключително наблюдателните британски служби и полиция, не, този факт бе огласен от Виктория, племеницата на Скрипал в Русия.
Официално от посолството на Русия в Лондон зададоха въпроса - какво се е случило с двете морски свинчета и двете котки на Скрипал?

image



Повече от месец след инцидента, никой от британските разследващи и политици не упомена, че в апартамента си Скрипал е гледал четири домашни животни! Същите обаче охотно говореха за високата степен на вероятност Русия да е замесена и дори лично Путин. За вероятностите много говориха, за фактите мълчаха.
Нещо повече, през това време британците лансираха множество версии, как са били отровени бащата и дъщерята. Една част от тези версии бяха свързани с това, че отровата е била внесена в дома на Скрипал, а друга част, че те са били отровени навън.

Съмнението - вътре, или вън от дома са били отровени, съвсем лесно би отпаднало точно чрез домашните животни. Съвсем очевидно е, че ако отровата е била внесена в дома и там Скрипал са се отровили, то домашните любимци също биха били отровени. Докато, ако Скрипал са отровени вън от дома, то животните биха останали невредими.
От казаното до тук става ясно, че домашните животни на Скрипал, са изключително ценни за разследването и факта, че до днес никой от разследващите не ги споменава, и дори разследващите лансират версии, които на база състоянието на животните, лесно биха отхвърлили, поставя под съмнение, че въобще се провежда каквото и да било криминално разследване.

След като месец мълчаха за двете котки и двете свинчета, на британците им се наложи да отговорят на станалото публично известно наличие на тези животинки. И сега внимавайте как те отговориха:
КОГАТО ветеринарен лекар е получил достъп до дома на Скрипал, двете морски свинчета били мъртви, а една котка била в тежко състояние и той най-хуманно и помогнал да умре. Телата на животните са ИЗГОРЕНИ.
Не става ясно КОГА ветеринарят е получил достъп до дома на Скрипал, нито от какво са умрели животните, не става ясно и къде е втората котка.
Но пък става съвършенно ясно как британците лъжат най-нагло, при това на най-високо ниво - външен министър и премиер.

Припомням, че онзи ден шефът на секретната химическа лаборатория "Портън Даун" (намираща се само на няколко километра от мястото на инцидента със Скрипал), призна, че експертите не са установили къде е изработено веществото отровило Скрипал.

Припомням, че няколко дни след инцидента, външният министър на Британия, заяви, че няма никакво съмнение, че това вещество е произведено в Русия, като се позова на експерт от тази същата лаборатория. Тази си лъжа Борис Джонсън повтори и в интервю за "Дойче веле". Същата лъжа бе разпространена и в туит на Форин офис. Онзи ден Форин офис изтри туита си в който се твърдеше, че Русия е страната произвела отровата от която пострадаха Скрипал.

След всичко казано до тук, има ли въобще смисъл да поставяме въпроса за съдбата на тези домашни животни през призмата на хуманното отношение към животните? - Не, няма смисъл, за хората за които до сега стана въпрос, човешкия живот и здраве очевидно нямат никаква стойност, освен като карта която може да бъде използвана за глобален политически шантаж. Та каква стойност за тях могат да имат две котки и две морски свинчета, за които същите бяха забравили, ако въобще някога са ги забелязали.



Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojinkata - Умрели са от глад и жажда! Но как да си ...
06.04.2018 11:25
Умрели са от глад и жажда! Но как да си признаят саксите?! Пълна порнография в международното право! Бесни и в истерия.
цитирай
2. merlin68 - Умрели са от глад и жажда! Но как да си ...
06.04.2018 11:56
bojinkata написа:
Умрели са от глад и жажда! Но как да си признаят саксите?! Пълна порнография в международното право! Бесни и в истерия.


Този случай за пореден път показва нещо в което дълго време не ми се вярваше - на много високи позиции в политиката, в службите, в държавната администрация са се покатерили откровени дебили. За съжаление в България, нивото май е още по-ниско.

П.С.
А за медиите пък да не говорим...
цитирай
3. merlin68 - "Говорителка на британското ...
06.04.2018 14:00
"Говорителка на британското министерство на околната среда, цитирана от Франс прес. Тя разказа пред агенцията, че когато е получил достъп до жилището на Скрипал, ветеринарен лекар е открил двете му морски свинчета мъртви. Една котка е била намерена в тежко състояние и ветеринарен хирург е решил да я евтаназира, за да сложи край на мъките й." предаде Нова ТВ.

Забележете за каква малоумщина става въпрос!
Ветеринарен лекар, ако въобще е получавал достъп до дома на Скрипал, то това е станало много след инцидента, при това е съвсем очевидно, че животните не са били отровени от БОВ. След такъв инцидент в апартамента влизат дпециализирани екипи на химическа защита, след това влизат хора от службите, след това полиция... Ако е имало съмнение, че животните са отровени от БОВ, то никакъв ветеринар не би припарил до тях.
От тук на сетне малоумщината става още по-голяма. След като са влязли химиците и не са открили нищо от сорта на БОВ, а животинките са били в отлично здраве, са дошли разведките. Колко дена те са се моткали покрай горките животни без да им сипят вода и да им сложат храна? Тези животни, и особено котките, са надавали ужасни крясъци, но излиза, че никой не им е обръщал внимание докато не са умрели, след което са извикали ветеринар... а защо изобщо са го викали?
Най-вероятно истината е съвсем друга - още с влизането в апартамента, хората от службите са ликвидирали животните, или са ги изхвърлили някъде (много по-вероятно е първото). Те дори не са счели за нужно да докладват за тези животни (понеже толкова им е професионализма), в следствие на което британските политици въобще не са знаели за тях, а сега се чудят на прима виста какво да излъжат и тотално се оакват (защото и техният професионализъм е такъв).
цитирай
4. freeoldmen - https://youtu.be/1L0m5AO-c0k
06.04.2018 17:07
Ако ще си говорим за малоумие и дебили, не мога да не изтъкна приноса на
видният демократ АлЙо по темата Скрипал:

Ogi Pavlov

"г-н Александър Йорданов, бивш председател на Народното Събрание, посланик на България в Република Македония и Полша, председател на Комисията по външна политика, настоящ член на Управителния Съвет на Атлантическия Съвет и прочие (10-та минута от видеото):

- Има една теза, руснаците казват – дайте доказателства, дайте ги тия доказателства. Само че тази теза има контратеза ... и тя е следната, (ВНИМАНИЕ) а къде е доказателството на Русия, че няма доказателства?!?"

А, кво ше кажеш? Класик!!
цитирай
5. merlin68 - Ако ще си говорим за малоумие и де...
06.04.2018 18:03
freeoldmen написа:
Ако ще си говорим за малоумие и дебили, не мога да не изтъкна приноса на
видният демократ АлЙо по темата Скрипал:

Ogi Pavlov

"г-н Александър Йорданов, бивш председател на Народното Събрание, посланик на България в Република Македония и Полша, председател на Комисията по външна политика, настоящ член на Управителния Съвет на Атлантическия Съвет и прочие (10-та минута от видеото):

- Има една теза, руснаците казват – дайте доказателства, дайте ги тия доказателства. Само че тази теза има контратеза ... и тя е следната, (ВНИМАНИЕ) а къде е доказателството на Русия, че няма доказателства?!?"

А, кво ше кажеш? Класик!!


Когато си назначен в Управителния съвет на някой си Съвет, от теб се очаква да покажеш, ако не, че си по-прост, то поне, че си толкова прост, колкото тези които ти плащат. Това се нарича евро-атлантическа солидарност.
Само стой та гледай вятъра от Изток като задуха със страшна сила, колко йордановци ще прехвърлят простотията си към другия полюс. Нключително и блогови.
цитирай
6. krumbelosvet - Нов ракурс не е изключен
06.04.2018 20:12
НЕПРАВДОПОДОБНО са ТЪПИ изявленията и версиите на ВСИЧКИ английски представители. Особено блести външният министър, който обяви, че следите НЕУМОЛИМО водят към Моска. С пухкава рошава косица като на Тръмп.
Нова Зеландия се изгаври с поръчката да гони дипломати "Моля ви си, ние много искаме да гоним, но НЯМАМЕ руски шпиони".
НЕ СЕ ЛИ ГАВРЯТ И БРИТАНЦИТЕ? Тръмп едва дочака изявлението на Тереза Мей и НА МИНУТАТА се присъедини към кампанията. Някой съмнява ли се кой е поръчителят, веднага организирал коалиция ИЗВЪН ООН И НАТО, позната тактика от Ирак, Либия и Сирия?
Ние ЗНАЕМ англичаните НЕ КАТО дебили, от техните книги и филми, от великата им наука с Дарвин и Нютон. Днешните политици са расли в същия интелектуален климат. И повече им отива ролята на гаврещи се с поръчителя, НАЙ-КРАЙНИЯ от векове Ц И О Н И С Т, признал Ерусалим за столица на Израел. Работа ли е това на АМЕРИКАНСКИЯ президент, ако не е повече ционист отколкото американец?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merlin68
Категория: Политика
Прочетен: 1681003
Постинги: 293
Коментари: 4201
Гласове: 19298
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031