Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2018 16:35 - Неграмотният Мърльо анализира (1)
Автор: merlin68 Категория: Политика   
Прочетен: 4038 Коментари: 26 Гласове:
20

Последна промяна: 04.06.2018 00:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Най-първо искам да подчертая, че критиката на Пискова към моя правопис, макар и продиктувана от чиста и много зле прикрита злоба, е напълно основателна! Затова, въпреки недобронамереността на тази критика, аз не мога да не се съгласяв с правотата й. Няма, по пионерски, да обещавам, че ще усъвършенствам грамотността си до желаното от нея ниво, но си посипвам главата с пепел.

Та така, което си е вярно, си е вярно и човек не бива да го отрича, и аз не го отричам.
И така, след "подгледването" в собствената ми градинка, с чиста съвест вече мога да подхвана невярното, дребнавото, злобното и глупавото в останалото съдържание на постинга и коментарите й.

Първо - Между морал и правопис, няма никаква връзка, ако такава имаше, то Пискова, днес щеше да виси разпната на кръста, а не да ходи по коктейли из Брюксел. Когато народът му се топи, когато европейските и бюджетни фондове, се разграбват без да допринасят с нищо за подобряване състоянието на страната, когато корупцията изпива парите за здравеопазване... и да не изброявам повече, истинският журналист имащ морал, се бори с тези явления, а не пие коктейли с извършителите им. Има такива журналисти в България, но Пискова дали е сред тях?

Второ - изборът на дата и постинг, които Пискова направи за урока си по правопис, сами по себе си говорят много. В годината има 365 дни, а аз като неграмотник, освен този, имам още стотина неграмотни постинга които тя можеше да провери за правопис... но както е казал Фройд - щастието е в това да удовлетворяваш всяка своя потребност в мига на възникването й. След като прочете постинга ми за Ботев, и очевидно не откри никаква прилика със собствената си журналистическа практика, в нея се появи потребност, да трансформира възникналото силно негативно чувство в ендорфин и така да се ощастливи незабавно. Кое ли е това силно чувство?
image
Просташкото отношение към опонентите предполага, че простакът трябва да е съвършен. - Пискова
Тази забележителна с умността си сентенция, сигурен съм ще влезе в следващото издание на "Велики мисли от велики хора"
Пискова, не простакът трябва да е съвършен, а този който поучава другите, в областта в която ги поучава. Мисли преди да пишеш за да не се излагаш. Защото глупостта на неграмотния трол (като мен), не удивява никого, но глупостта на толкова грамотен журналист като теб винаги е удивителна, а освен това уронва престижа на медията в която работиш. След като искаш да си тук публична, с името, професията и медията в която работиш, и те да придават тежест на това което пишеш, то би следвало да си на нужното ниво и да не ги излагаш. Но ти ползваш привилегията, без да ти пука за отговорността.

След това, авторката пише, че за някои постингът й може да изглежда дребнав, но не е, защото подлеците, трябвало да се наказват, а и неграмотниците също.
Ами хубаво, за неграмогтика разбрахме кой е, но кои пък ще са подлеците? Надявам се, това да не са тези, които не знаят къде се поставят запетайките? - Точно те са, и по-конкретно аз, защото в следващото си изречение, Пискова поставя под общ знаменател подлеците и неграмотниците и пита, имат ли те право да раздават оценки и правят анализи. Ами Пискова, какво да ти кажа, за неграмотника си се обосновала добре, но за подлеца, не видях никаква обосновка. А да наречеш някого подлец, без да можеш да аргументираш определението, означава, че си просто лъжкец. Що се отнася до оценките и анализите, демократично право на всеки е да ги прави. А ти, Пискова, освен оценки като "неграмотник", "мърльо", "подлец", някоя смислена такава, или анализ, можеш ли направи? А стиска ли ти? Едно е да дадеш на "анонимен трол" като мен, оценка - "неграмотник", "мърльо", "подлец", съвсем друго е да направиш анализ (примерно) - "Ще тръгне ли Европа срещу САЩ". Трудничко ти е, защото ако сбъркаш, утре някой велможа може да се обиди и да те върне украя на Европа. Разбирам те Пискова, не те и съдя, но поне се придържай към нивото си и не очаквай да се отнасят с теб като със "свещенна крава", защото не си свещенна.

И накрая стигаме до изразените от Пискова, "специалните благодарности" към Жоро, Гет, Гети и други.

Аз  също изразявам специални благодарности на Жоро за подкрепата която макар и неволно ми оказа в коментарите си. Това Пискова, е негов коментар под твоя постинг за моя правопис, адресиран е към Рустам, но е принципен, затова само съм сменил имената:

"Пискова, няма лошо да си грамотна (говоря по принцип и теб те имам за такава), но грамотността не прави човека. Не прови дори журналиста. Да не влизам в полемики сега спрямо последното. А ти издребняваш: търсиш едва ли не със страстта на граничарско куче някой да допусне елементарна грешка, която ама по никакъв начин не сваля нивото на написаното, ако то е полезно или готино (всеки готин човек би "простил"), което е просто тъпо."

Специална благодарност изразявам разбира се и на Гети (по същата причина като на Жоро). Аз лично не си обяснявам, защо Пискова им благодари за подобни коментари, не само не подкрепящи мнението й, а точно на обратно. Дали не е в следствие на функционална неграмотност (не разбиране смисъла на текстовете които чете)? А ето го и коментарчето на Гети.
image
Ами като заместим Рустам с Пискова, то всеки умеещ да разбира какво чете, ще схване, че коментарът не подкрепя мнението на авторката. Обаче, понеже укорът и обидите в коментарите на тези двамцата, не са адресирани към нейното правописно и граматическо съвършенство, а към това на Рустам, тя пропуска смисъла, а това за човек, претендиращ да е журналист е меко казано мърлявщина.

Специалните благодарности към Гет, може би Пискова отправя, заради това, че той с коментарите си, бидейки абсолютно съвършен д..., съвършенно просташки обижда човек който с нищо не го е обидил, с което подкрепя сентетцията й за "съвършения простак".
image
Впрочем Гет, като бивш полковник от милицията и комунист, отрекъл се от партията, от СССР и от Народна Рупублика България, има пълното право да дава оценки, кой е безродник, и кой - патриот.

И вече, наистина последно, за... днес. Завършвам с коментар на Германски тигър, търсещ журналистическа ласка и не толкова ласкавия отговор.
image
Тигре, какво да ти кажа, мой политически противнико, трябваше, за да не се излагаш така, да попиташ мен, аз щях да ти обясня, защо си нежелан във високите интелектуални среди на журналистката. Моралът ти е на ниво, в никакъв случай по-ниско от нейното, но в демагогията, ти си като възпитаник на помощно училище пред професор в сравнение с Пискова.

Не съм свършил, ще има втора част, в която ще стане въпрос за морала и общите ценности на журналистката и неин задграничен приятел. Затова, особено внимателно прочетете подчертаното в коментара на Пискова към тигъра.




Гласувай:
21



1. shambala - .
03.06.2018 17:03
хаха, германския джендер много жалък. прави се на "мъж" пред мене (сиреч пцуе на майка и се секне), а пред другарката пискова циври, че не го е почесала зад ухото :)))
цитирай
2. merlin68 - хаха, германския джендер много ...
03.06.2018 17:16
shambala написа:
хаха, германския джендер много жалък. прави се на "мъж" пред мене (сиреч пцуе на майка и се секне), а пред другарката пискова циври, че не го е почесала зад ухото :)))


Ами ще циври, като не знае кого да пита, та да не се излага.
Малко ми е жал за Тигър, да знаеш. Оказва се, че към него Пискова прилага двоен стандарт, уж "вербалната агресия към мъртви с нищо не може да бъде оправдана", обаче това не се отнася до един неин задграничен авер. В сравнение с него вербалната агресия към мъртъвци на Тигъра, бледнее...
цитирай
3. elinora - Да ви кажа под секрет -
03.06.2018 17:26
група свестни блогери са се заели да предоставят пред "Господари на ефира" вчерашния пост на кореспондентката в Брюксел и избрани нейни други постове и коментарчета из блогбегето, писани в работно време и изобщо не кореспондирайки с длъжността и задълженията и. Предполагам, че началниците на госпожата ще са много изненадани да видят в каква светлина се представя тук тази тяхна клета служителка :)
цитирай
4. getmans1 - . . . . Убаво анализираш ама не изп...
03.06.2018 17:35
.... Убаво анализираш ама не използваш правилният ми коментар по темата, N7.

СЕГА ТИ ДАВАМ ВЪЗМОЖНОСТ САМ ДА ИЗБЕРЕШ КАКЪВ СИ ЧЕСТЕН АНАЛИЗАТОР ИЛИ ИНТРИГАНТ И КЛЕВЕТНИК.


7. getmans1 - . . . Рустаме, продължаваш да се и...
02.06 15:22
... Рустаме, продължаваш да се изказваш като „без да разбрал го си“ за какво става въпрос. Вярно, аз като пиша допуЩам грешки но само вие русофилистиците използвате това като довод и държите на това, че сте много грАмотни. Е, когато човек си постави за цел да е дребнав подобни доводи се намират повече от лесно.

И, другото за което се заяждаш защо си мислиш, че някой щом работи в радиото непременно трябва да е русофил. Ти също си на държавна издръжка, как ще приемеш едно искане на родители, русофили да не преподават на децата им, хипотетично казано, а?
Аз също съм на „държавна издръжка“ според някои и редно ли ще е да не си получа пенсията след няколко дни само защото не съм русофил.
И не само, че си простак Рустаме а ми си и прост като гъбено семе. Факт!

rustam написа:
има две важни обстоятелства в случаите, като този. Първо: кой е длъжен и второ:кой почна пръв?

Един журналист, публична личност, представящ СМИ, още повече държавна медия,........................
. Вместо да се занимавате с проблемите на ЕС, вие си играете игрички и слугувате на антируската пропаганда.

цитирай
Редактирай | Изтрий
цитирай
5. merlin68 - група свестни блогери са се заели да ...
03.06.2018 17:52
elinora написа:
група свестни блогери са се заели да предоставят пред "Господари на ефира" вчерашния пост на кореспондентката в Брюксел и избрани нейни други постове и коментарчета из блогбегето, писани в работно време и изобщо не кореспондирайки с длъжността и задълженията и. Предполагам, че началниците на госпожата ще са много изненадани да видят в каква светлина се представя тук тази тяхна клета служителка :)


Щом така са решили... Лично аз, не одобрявам подобно нещо.
Първо, защото както съм написал и в този си постинг, Пискова е съвсем права в критиката за правописа ми.
Второ, в това в което не мисля, че е права, аз съм го казал и не мисля, че това е тема за "Господари на ефира"
Трето, всеки не свързан с работата коментар на Пискова си е нейно лично мнетие и тя има право на него. Съвсем друг въпрос е от какво е провокирано това мнение и лично ли е, но това е въпрос за доказване. Разбира се несъвместимо с етиката е, когато тя ползва професията и медията в която работи за да предадът особена тежест на личните й мнения. Но това е въпрос на ръководството на медията, не на господарите.
Четвърто, за да отидеш в 22 часа на коктейл по служебно задължение, то трябва да си починеш следообед. Работното време е плаващо.
Пето, не вярвам тези които са се погрижили Пискова да е на това място, да се изненадат от подобно показване:)
цитирай
6. merlin68 - . . . . Убаво анализираш ама не изп...
03.06.2018 18:07
getmans1 написа:
.... Убаво анализираш ама не използваш правилният ми коментар по темата, N7.

СЕГА ТИ ДАВАМ ВЪЗМОЖНОСТ САМ ДА ИЗБЕРЕШ КАКЪВ СИ ЧЕСТЕН АНАЛИЗАТОР ИЛИ ИНТРИГАНТ И КЛЕВЕТНИК.


7. getmans1 - . . . Рустаме, продължаваш да се и...
02.06 15:22
... Рустаме, продължаваш да се изказваш като „без да разбрал го си“ за какво става въпрос. Вярно, аз като пиша допуЩам грешки но само вие русофилистиците използвате това като довод и държите на това, че сте много грАмотни. Е, когато човек си постави за цел да е дребнав подобни доводи се намират повече от лесно.

И, другото за което се заяждаш защо си мислиш, че някой щом работи в радиото непременно трябва да е русофил. Ти също си на държавна издръжка, как ще приемеш едно искане на родители, русофили да не преподават на децата им, хипотетично казано, а?
Аз също съм на „държавна издръжка“ според някои и редно ли ще е да не си получа пенсията след няколко дни само защото не съм русофил.
И не само, че си простак Рустаме а ми си и прост като гъбено семе. Факт!

rustam написа:
има две важни обстоятелства в случаите, като този. Първо: кой е длъжен и второ:кой почна пръв?

Един журналист, публична личност, представящ СМИ, още повече държавна медия,........................
. Вместо да се занимавате с проблемите на ЕС, вие си играете игрички и слугувате на антируската пропаганда.

цитирай
Редактирай | Изтрий


Гетьо, използвам който коментар си преценя, не го измислям, фоткам го и готово. Ти какво, претенции, че съм ти подправил коментара ли имаш, че не ти схващам сложната мисъл?
Иначе очевидно бих могъл да използвам и този ти коментар, в който, според теб само "русофилистиците" се заяждат с правописа на опонентите си. По твоята логика, любимата ти "анджи" е русифилистик.
Вие в коментарите си толкова храна за "ебавки" сте дали, че ако реша да ги използвам всичките, трябва само това да пиша три месеца. Така че извини ме, ако си с усещането, че съм пропуснал да използвам някой от коментарите ти.
цитирай
7. troina - !!!!
03.06.2018 18:23
все по-ниЗко падаш..мърълинчо. магареснико..
погледни си коментариите..
на една и съща злобна и долна Тролка и хейтърка..
аз ,накратко, ще те бацна..довечера..
без мръсни чаршафи,като твоите..
цитирай
8. merlin68 - все по-ниЗко падаш. . мърълинчо. ...
03.06.2018 18:31
troina написа:
все по-ниЗко падаш..мърълинчо. магареснико..
погледни си коментариите..
на една и съща злобна и долна Тролка и хейтърка..
аз ,накратко, ще те бацна..довечера..
без мръсни чаршафи,като твоите..


При това мое стремително падане, след стотина години погледни нагоре, да не падна върху теб.
"Бацна", едно време се използваше като жаргон на целуна, в тоя смисъл държа да подчертая, че да ме бацнеш, няма да стане. Ако имаш презвид да ме "мацнеш", то мажи смело, аз отдавна не чета "екстравагнтните" ти мацаници.
цитирай
9. kvg55 - merlin68,
03.06.2018 19:33
Губиш си времето с евроатлантическите партнери.
цитирай
10. mt46 - Поздрав!
03.06.2018 21:56
Да, имаш недостатъци в правописа. Но основната ти "грешка" е, че не си верен на евроатлантизма...
цитирай
11. getmans1 - С теб е излишно да се спори, Мерлине. ...
03.06.2018 23:09
С теб е излишно да се спори, Мерлине.
Вчера достатъчно се изложи тъй, че нищо не ти пречи и днес, пък и утре ще е време се е твое.
цитирай
12. merlin68 - С теб е излишно да се спори, Мерлине. ...
03.06.2018 23:15
getmans1 написа:
С теб е излишно да се спори, Мерлине.
Вчера достатъчно се изложи тъй, че нищо не ти пречи и днес, пък и утре ще е време се е твое.


Ама Гетьо, ти да спориш с мен ли се опитваше досега? На каква тема, че не разбрах?
цитирай
13. get - Красимирчо - като си толкова ербап В ...
03.06.2018 23:18
Красимирчо - като си толкова ербап В ПРАВОТАТА СИ - МАХНИ МОДЕРАЦИЯТА!

За да ти докажа С ФАКТИ за N-ти - правотата в питането ми?

Мерлинчо, ти прост ли си - или Да?

- Ако не я махнеш - само ще потвърдиш казаното ... освен, че си морален МЪРЛЬО си и страхливец!!?

Че Мерлин е простоват - Путин НЕ Е виноват! :)))
цитирай
14. merlin68 - Красимирчо - като си толкова ербап В ...
03.06.2018 23:31
get написа:
Красимирчо - като си толкова ербап В ПРАВОТАТА СИ - МАХНИ МОДЕРАЦИЯТА!

За да ти докажа С ФАКТИ за N-ти - правотата в питането ми?

Мерлинчо, ти прост ли си - или Да?

- Ако не я махнеш - само ще потвърдиш казаното ... освен, че си морален МЪРЛЬО си и страхливец!!?

Че Мерлин е простоват - Путин НЕ Е виноват! :)))


Гете, на теб нищо не може да ти помогне, най-малко пък махането на модерацията ми. На мен ти няма какво да ми доказваш, но мога да ти дам идея - вместо да обикаляш по хорските блогове и да хвърляш слюнки, напиши нещо свое, докажи си каквото си щеш там.
Хайде, лека нощ, не си желан в блога ми.
цитирай
15. get - Красимирчо - като си толкова ербап В ...
03.06.2018 23:35
merlin68 написа:
get написа:
Красимирчо - като си толкова ербап В ПРАВОТАТА СИ - МАХНИ МОДЕРАЦИЯТА!

За да ти докажа С ФАКТИ за N-ти - правотата в питането ми?

Мерлинчо, ти прост ли си - или Да?

- Ако не я махнеш - само ще потвърдиш казаното ... освен, че си морален МЪРЛЬО си и страхливец!!?

Че Мерлин е простоват - Путин НЕ Е виноват! :)))


Гете, на теб нищо не може да ти помогне, най-малко пък махането на модерацията ми. На мен ти няма какво да ми доказваш, но мога да ти дам идея - вместо да обикаляш по хорските блогове и да хвърляш слюнки, напиши нещо свое, докажи си каквото си щеш там.
Хайде, лека нощ, не си желан в блога ми.


- Да не се осереш сега ПЪЗЛЬО - само ще коментирам - КАКТО ТИ МЕ КОМЕНТИРАШ - НЕМА ТЕ БИЯ :)))) !
цитирай
16. born - merlin68 , ти направо ме уби с думите си за спорене с гетю !!!
03.06.2018 23:37
Ако не си наясно с кого има смисъл да спориш и с кого - не , да ти припомня сентенцията : "Да спориш с глупак е все едно да играеш шах с гълъб: той разбутва фигурите, насира дъската и отлита да разкаже на всички... колко добре се е справил с теб....."
цитирай
17. born - Пропуснах да цитирам за многословието- Монтескьо :
03.06.2018 23:50

"Празните хора са винаги големи дърдорковци - колкото по-малко мислиш, толкова повече говориш. "

ПП. По тези места има няколко такива характерни екземпляра.
"От плодовете им ще ги познаете. Евангелие от Матей 7:16"

ППП. Гетю не влиза в тяхното число. Той даже не си дава вид, че може и да мисли.
цитирай
18. get - - Цитирайте точно Евангелието от Матея ... без да извеждате от общият контекст фразата - Моля!
04.06.2018 00:46
born написа:

"Празните хора са винаги големи дърдорковци - колкото по-малко мислиш, толкова повече говориш. "

ПП. По тези места има няколко такива характерни екземпляра.
"От плодовете им ще ги познаете. Евангелие от Матей 7:16"

ППП. Гетю не влиза в тяхното число. Той даже не си дава вид, че може и да мисли.



- Която е?

"По плодовете им ще ги познаете.
Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?
Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове:
не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове.
Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън.
И тъй, по плодовете им ще ги познаете."

- Правдиви думи - и като марксист ще допълня:
"Единствения критерий за истинност е живота!" ?

П.П.
И понеже ми писна - постовете ми да брадясват докато чакат разрешително-цензурният ти режим ... давам ти право НА СВОБОДНО СЛОВО В МОЯ БЛОГ!
цитирай
19. merlin68 - "Празните хора са винаги ...
04.06.2018 18:58
get написа:
born написа:

"Празните хора са винаги големи дърдорковци - колкото по-малко мислиш, толкова повече говориш. "

ПП. По тези места има няколко такива характерни екземпляра.
"От плодовете им ще ги познаете. Евангелие от Матей 7:16"

ППП. Гетю не влиза в тяхното число. Той даже не си дава вид, че може и да мисли.



- Която е?

"По плодовете им ще ги познаете.
Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?
Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове:
не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове.
Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън.
И тъй, по плодовете им ще ги познаете."

- Правдиви думи - и като марксист ще допълня:
"Единствения критерий за истинност е живота!" ?

П.П.
И понеже ми писна - постовете ми да брадясват докато чакат разрешително-цензурният ти режим ... давам ти право НА СВОБОДНО СЛОВО В МОЯ БЛОГ!


Правото на свободно слово в блога си, което Гет ми даде, трая пет коментара и лимита се изчерпи... добре, че Гет не заложи честната си офицерска дума...
цитирай
20. shambala - .
04.06.2018 19:20
Изглежда блогерът get, цял живот ще си остане фурнаджийска лопата...
цитирай
21. elinora - кога да очакваме
04.06.2018 20:44
втората част на този пост?
цитирай
22. merlin68 - втората част на този пост? Вече ...
04.06.2018 21:08
elinora написа:
втората част на този пост?


Вече е факт
цитирай
23. germantiger - шамбала ;) лично аз цивря с удоволствие на книги и филми
04.06.2018 22:31
пред другарката пискова не цивря

ИРОНИЧНО я питах предварително знаейки нейния отговор

нещо повече - САМО АЗ СИ ПОЗОВЛИХ ДА Я ПИТАМ ПРАВО КУМЕ В ОЧИ

аз разбира се пиша истини и истината ме вълнува

и следващите ми коментари при пискова чудесно показват, колко съм се "разциврил" :

ИСТИНАТА НЕ Е ЕЗИК НА ОМРАЗАТА, лицемерието не е начин на общуване ЗА МЕН.

Всичко върви към един ЕВРОПЕЙСКИ МОЛЕНБЕК и не е слух, а реалности.

Хората над Вас са наясно в какъв Моленбек превръщат запада и уверено вървят натам.

Ненавиждам тези които моленбекизират западна Европа.

Ако не бяхте витиевата и хлъзгава, щях да ви питам за Моленбек, който не съм посещавал.

Разговор с Вас аз не мога да водя, както и вие с мен - имах нужда да изичстя видимо и заявено това.

НЕ Ви желая здраве и успех, защото вие ги имате.

Всичко най-хубаво за Вас и всичко най-лошо за шефовете Ви, ама дикиш клетва не хваща.

При мен няма слихове, а лични наблюдения вкл. на още 3 контитнета върху бели общности извън Европа, където разбира се, аз съм бил физически и доколкото са ми наблюденията на място и то още преди години.
Работи се по интеграция - неуспешно най-често.
Или може би успеш но съобраз но целите.

Разбира се, в конкретика няма да влизаме, зщаото аз несъмнено ще съм прав що иде реч за демография, примерно германска, в която съм в дълбочина запознат, посредством документи и излседвания ОФИЦИОЗНИ също.

За дядо ми споменавам често от година, едва ли повече, а вие ме заобикаляте повече от година. Не държа да ме намирате или неглижирате, аз също не кореспондирам с Вас под Ваши или други постинги, вървейки обаче след Вас като отношение към мен.

Жоро например също е бил вербално агресивен към други, вербално агресивни са били Рустам, Икономиста, Кухел и др. към които не сте безралична. Вербалната агресия не е обяснение, но щом казвате, ще се направя, че приемам никаквия ви аргумент.

МНОГО СТЕ СИ ПОВЯРВАЛИ "ТАМ", не Вие персонално, но вероятно и вие, не гадая.

ЛИЧИ ИМ НА ПОВЯРВАЛИТЕ СИ ТАМ В БРЮКСЕЛ И НЕ САМО и това ви го пиша аз, който милея за Европа при положение, че тя "пет пари не дава" за подобните на мен.

ДРУГАРИТЕ ОТ ИЗТОК СА МИ ОРГАНИЧНО ПРОТИВНИ.

НЯКОИ ЕВРОПЕЙЦИ ПИСКОВА НА ВИСОКИ НИВА СА МИ ОТВРАТИТЕЛНИ също.

Европа би била чудесно място без едните и без другите - без тях и без "вас".

ВНИМАВАЙТЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИТЕ ДРУГАРКО ТАМ В БРЮКСЕЛ, особено ако имате деца и наследници.

БЪДЕЩЕТО НА ЕВРОПА КАТО ЕВРОПЕЙСКА Е ПОД ВЪПРОС.

АЗ НЕ СЪМ ВАЖЕН, нито нечия клетва.

ЗАКРИВАТЕ ЕВРОПА, другарко!

цитирай
24. germantiger - финално
04.06.2018 22:39
мерлине, чудесно знам какво представлява друарката пискова

разбирам иделано, че не русофилите са нения най-голям проблем а хопра като мен и nkf например

ние сме припознатите врагове на нейния ЕС, ние сме това което трябва да се изчисти и смели според другарките пискови в брюксел и това го знам още преди да се върна в бг 2008 поради проблеми на роднини от юар да учат в ЕС именно поради германския произход и бялата общност те имаха проблем с това дъщеря има да учи в ес, но по-лесно за нея е един хварвард щатски

итн итн итн

в сравнение с другарката пискова съм новобранче във витиеватостта и йезуитщината - абсолютен факт, но тя ми е ясна и тези като нея

не руснаците са врага на ес, ес припознава за враг белия мъж от миналото
цитирай
25. merlin68 - Тигре, проблемът е, че тези за които ...
04.06.2018 23:01
Тигре, проблемът е, че тези за които говориш на Пискова, искрено вярват, че няма никакво заначение какъв ще е цвета на Европа, важното е те да държат парите.
Дори и идея си нямат, че парите които ще завещаят на децата си от продажбата на Европа, няма да им помогнат да живеят богато, нито добре и даже зле, защото те нищо няма да струват, както и живота на децата им. Не случайно повече от половината европейски лидери са бездетни.

П.П.
Коментари като този към Шамбала, ще ти трия!
цитирай
26. germantiger - ...
05.06.2018 08:30
в смисъл не приемаш формата на питането ми към шамбала

без да псувам ще е нещо такова:

ШАМБАЛА - НЯКОЛКО БЛОГЪРИ МИ ПОДХВЪРЛИХА, ЧЕ СИ МЪЖ, не момиче

та питам, ако решиш да отговориш

ти шамби мъж ли си или мома?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merlin68
Категория: Политика
Прочетен: 1680306
Постинги: 293
Коментари: 4201
Гласове: 19298
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031