Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2018 20:55 - Неграмотният Мърльо анализира (2)
Автор: merlin68 Категория: Политика   
Прочетен: 4618 Коментари: 28 Гласове:
24


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В първа част стигнахме до това как журналистката от БНР и кореспондент на националното радио в Брюксел, отказа да дружи с блогера Германски тигър, под следния предлог -
"Освен това съм виждала у Вас и вербална агресия към мъртви, която пък с нищо не може да бъде оправдана."
Разбира се, права е, кой би желал да дружи с човек гаврещ се с паметта на мъртъвци по един просташки начин?

То добре, обаче след много кратко нежурналистическо разследване в нета, Мърльо установи, че въпросната журналистка прилага спрямо блогера Герман тигър, двоен стандарт. Понеже същата дружи с човек регулярно упражняващ потресаващо злобна вербална агресия спрямо току що починали хора.
image
Това е коментарът на Пискова за "убития" и "възкръснал" руски "журналист" Бабченко. "Бясна" е, виждаме, че европейски лидери се срещат с Путин, сигурно намеква, че той е съпричастен за случилото се с Бабченко. А Бабченко, за едва ли не, единственият руски журналист заслужаващ уважение, интересен и четен от Пискова във Фейсбук.

А това отдолу е изява на въпросния "журналист" в следения му от Пискова Фейсбук!

image
Михаил Задорнов е известен съветски и руски писател - сатирик, хумурист, актьор и любител историк. Задорнов почина миналата година от рак. И ето какво пише за починалия, Бабченко (няма да превеждам всичко, а и руският ми не е на ниво, особено в нецензурната лексика):
 "Умря? Отлично. Едно лайно по-малко. Не скърбя."
Публикацията на Бабченко е от 10 ноември 2017г. (деня в който почина Задорнов), съдейки по въпросителната след "умря", то моралният стожер на Пискова, дори не е бил още уверен в информацията за смъртта на човека!
На ШЕСТ ХИЛЯДИ от аверчетата на Бабченко във Фейсбук, гаврата му с починалия се е харесала, вероятно сред тях е и нашата светлосъвестна журналистка.

Може пък Пискова, случайно да е изпуснала тази изява на любимия си "журналист". Е да, ако беше единичен случай, да го изпусне, но Бабченко регулярно пише подобни гадости за починали хора и жертви на трагедии в Русия. През останалото време, пише за мечтата си - да влезе в Москва с американски танк "Абрамс" под флага на НАТО.
image
А тук, приятелят на Пискова, изразява отношението си за смъртта на 93 човека при авиокатастрофа. Сред тях са и 9 журналисти, а Пискова, какво ще кажеш за колегите?

image


Тук, приятелят-журналист, изразява по европейски културно "съболезнованията" си за жертвите на пожара в Кемерово. Припомням, че там загинаха над 60 човека, сред които и 41 ДЕЦА.

Впрочем, Пискова, твоят приятел, не се определя като журналист, а като войник и води война срещу собствената си страна. Подкрепата ти за такъв човек, означава, че ти се солидаризираш с войната му против Русия. До колкото Мърльо разбира, "войн", водещ собствена, необявена от никого война, се нарича терорист.

Мърльо, споделянето на подобни "общи ценности", въпреки неграмотността си, не приема и им поставя оценка - изродщина.

Тук една определена групичка, нееднократно са заявявали, че обичат Русия, харесват руснаците, руската култура... Те на практика се оценяват като русофили... мразят само Путин... е, и 76-те процента гласували за него, 11-те% гласували за Грудинин, 5-те% дали гласове за Жириновски... и обичат силно 1% от народа на Русия, гласувал за Ксюша Собчак.
Те здраво се държат за опорната точка на своите ментори - "обичаме руския народ" и искаме да го освободим от Путин, както освободихме Сърбия от Милошевич, Либия от Кадафи, Ирак от Садам. Скъпи "любители" на руския народ, вие как мислите, дали руснаците искат таквиз кат ваз и "натовския танкист" Бабченко да ги освобождават? - Въпросът е риторичен. Руснаците на вашия морал и общите ви ценности плюят, затова не русофили, за вас е много по-подходящ, измисления от вас самите термин - русофилистици.

Германският тигър, на който, Пискова, отказа приятелството си с мотива "Освен това съм виждала у Вас и вербална агресия към мъртви, която пък с нищо не може да бъде оправдана.", аз съм убеден, че ако утре (не дай си Боже) умра, той въпреки всички епитети които сме си разменяли, няма да накичи гроба ми с думите на Бабченко... за Пискова, не съм сигурен, единствено съм сигурен, че няма да го направиш публично, по пориткоректни причини.

Разбира се няма въобще да проверявам за правописни грешки, защото обичам да доставям на дребните хорица, дребни радости.




Гласувай:
25



Следващ постинг
Предишен постинг

1. merlin68 - 24. starforlife - Мърливо сополиво ...
04.06.2018 20:57
24. starforlife - Мърливо сополиво пале,
18:52
пречупвайки неща спрямо Анджи, Гет и себе си, ще си позволя да ти поясня релевантно (и ноторно - и ноторно) някои неща:

- Първо: Има огромна разлика м/у аватара на Гет и твоя. Този на Гет е служебна стилизирана графика, която СМЕ предвидили по начало, при създаването на платформата, да може да се ползва като част от правото на хората да останат "анонимни" в Интернет, а твоят е израз на детинска льольовщина.
(Кавичките са, защото ако някой си въобразява, че има начин да остане такъв в НЕТ-а - то той е пълен глупак.)
- Второ: Има огромна разлика м/у това Ангелина Пискова да нарече "някой" си merlin68 "подлец" и това същия да нарича нея как ли не, както съм чел многократно ТИ, човеко.
Тоест: Не е нужно следователят да ти казва, че Законът ни най-малко няма да уважи евентуална твоя претенция спрямо обстоятелството Анджи да те нарича "подлец", докато нейни спрямо теб ще бъде уважени и ще бъде заведена преписка с/у неизвестен извършител.
Оттам насетне нещата се развиват много лесно: Отдел "Кибер престъпления" (Да ти цитирам ли НИК на Съдийка тук, която да ти потвърди думите ми?) ще разпореди на "Инвестор" да предоставят данни за твоята индентичност като логове и оттам IP-адрес, въз основа на последния - Интернет доставчикът ти ще предостави твоята самоличност като реален човек и Анджи напълно би могла да те вкара в съда.
Друг е вече въпросът доколко лесно или трудно би било това дело, но бъди сигурен, че резултатът ще е в полза на Ангелина Пискова.
Абсолютно ти го заявявам и продължи да се мъжееш - и ще ти го докажа.
- Трето: Българският (както и който и да е Офичер) е със статут, който ти май изобщо не познаваш. Независимо дали офицерът е действащ или вече в запаса.
И напъните ти да си го мериш с такъв са толкова смешни, че си повече от жалък.
Няма правно понятие "клевета с/у НИК". Но има "оронване престижа на Българския офицер" като част от Държавността въобще.
- Четвърто: Ти си подлец по куп причини, някои само от които ще ти изброя:
1-во: Когато водиш агресивна "политика" спрямо опонентите си тук - мъжко е да си без модерация дори само поради причината, че ти мяташ някакви голословни твърдения (По мой адрес да ти ги изброявам ли?) и после дори и да допуснеш коментар от отсрещната, оплютата от теб страна - това става недопустимо като честност във времето.
Ти пишеш нещо и всеки веднага го чете... Опонетът ти прави опит в коментар да те репликира защо евентуално не си прав, но следва темпорален период от време, през който ти не си одобрил коментара на отсрещния, теб те четат, а него не. Това според теб мъжко ли е? Ами 90% от прочелите няма да се върнат, за да прочетат и отсрещното мнение и ето ти потвърждение, че ТИ СИ ПОДЛЕЦ, МЪРЛЬО! ПЪЛЕН ПОДЛЕЦ!
2-ро: ПОДЛЕЦ СИ И С ОПИТИТЕ СИ ЗА ВМЕНЯВАНЕ! Анджи и Гет ТУК и СЕГА НЕ СА представители на Журналистическата и Офицерската гилдия! Всяко тяхно мнение ТУК и СЕГА е чисто и просто мнение на самата Личност, а не на професионалното им амплоа. И е подло ти (и всички около теб като обособена шайка путьовци) да вменяваш, че видиш ли какво трябвало да е нейното поведение ТУК и СЕГА.
ТУК и СЕГА всеки може да се изявява като ЛИЧНО реши и съответно НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЕДИНСТВЕНО ПРЕД ЗАКОНА И СЪВЕСТТА СИ!
Не пред теб!
Още по-малко пред Путин! (ха ха ха)
Аз ще те наричам както реша и има огромна разлика спрямо това ти да го правиш, защото АЗ МЪЖКИ СЪМ ЗАСТАНАЛ С ЛИЧНОСТТА СИ, носейки отговорност за всяка своя дума.
Докато при теб... При вас - това не е изобщо така.

Да продължавам ли, льольо?
ОК - само още един пример:
Цитира мои думи абсолютно точно (включително с правописна грешка), променяйки само "Рустам" и "учител" на "Пискова" и "журналист", без най-малкото да ги поставиш в кавички или ЕДНОЗНАЧНО уточниш на кого са и какъв е оригиналния текст.
Нещо повече: Незапознат с отношението ми към Пискова читател, може да остане с впечатлението, че аз ги казвам точно към нея насочени, а не към псевдо-учителя Рустам.
Та? Да уточнявам ли, че това е не само поведение на подлец, а и на пълен путьо?

ТИ СИ ПЪЛЕН ПУТЬО, МЕРЛИН!
Хайде да видя как тези мои обидни думи ме поставят в позиция под ударите на Закона, м?
цитирай
2. merlin68 - Това отгоре е коментар на един ис...
04.06.2018 21:00
Това отгоре е коментар на един истински приятел на Пискова, реален също като нея.
Няма въобще да го коментирам, ако Блог.бг, реши да вземе някакво отношение по въпросите повдигнати от него, като човек твърдящ, че има отношение с "Инвестр.БГ", моля да вземе.
цитирай
3. elinora - Хубав пост- точен, аргументиран и твърде любезен.
04.06.2018 21:19
Естествено пак ще останеш неразбран, защото с тези хора нормален диалог не може да се води. Относно Тигъра, каквото и да пише, той е сто пъти повече пич от цялата саката дружинка на Анджито и не знам от какъв зор му е да се вписва при тях?!

пп логорейните чаршафи на Чаршафа не прочетох, прощавай, но нямам нерви за ненормалници:)
цитирай
4. shambala - .
04.06.2018 21:33
О гочето е решил да влезе в нова роля: основател на blogbg :))
цитирай
5. shambala - .
04.06.2018 21:39
Чудя се пискова по-некадърна или по-проста е...
цитирай
6. seasonofthewitch - Пилееш толкова красноречие за т...
04.06.2018 22:02
Пилееш толкова красноречие за тази... ъъъъъъ... нечленоразделна съм, защото не знам как да я нарека и все обидни епитети са ми в главата.
Поздрави.
цитирай
7. merlin68 - О гочето е решил да влезе в нова роля: ...
04.06.2018 22:11
shambala написа:
О гочето е решил да влезе в нова роля: основател на blogbg :))


Гледам, че се занимаваш с Гет, той жадува внимание и е похвално да помагаш на по-възрастните:)
цитирай
8. merlin68 - Естествено пак ще останеш нераз...
04.06.2018 22:14
elinora написа:
Естествено пак ще останеш неразбран, защото с тези хора нормален диалог не може да се води. Относно Тигъра, каквото и да пише, той е сто пъти повече пич от цялата саката дружинка на Анджито и не знам от какъв зор му е да се вписва при тях?!

пп логорейните чаршафи на Чаршафа не прочетох, прощавай, но нямам нерви за ненормалници:)


Аз всъщност нищо не казвам, само показвам, така че няма какво да ми разбират. Всеки може да види, кой какви приятели има и какви ценности изповядват те. Коментар първи, който съм копирал също чудесно се вписва в обкръжението на журналистката. Не е политкоректно тя да заплашва лично...
цитирай
9. germantiger - другарката пискова ми изтри този финален мой коментар
04.06.2018 22:22
другарката пискова се прояви като НАЦИСТКА

от мен към нея

пискова - ИНЖЕНЕРИТЕ НА ЕВРОПА УБИВАТ ЕВРОПЕЙСКОТО В ЕВРОПА

както върви;

след 50 години бели момичета ще има най-вече в русия, но в европа почти не

след 50 години църквите в европа ще са кът

АЗ - ИСТОРИЧЕСКИЯ РУСОФОБ ЗАПОЧВА ДА МЕ ТЕГЛИ КЪМ РУСИЯТА и аз не съм тъп днешен германец който сънува путин и го намира за нещо, аз не съм този тъп германец, а аз русофоба намирам за най-бяла русията !!! въпреки че сега нкф ще ме апострпфира защото той е по последователен контапункт на русанците дори от мен

ПИСКОВА - ИНЖЕНЕРИТЕ ДНЕС НА ЕВРОПА УБИВАТ ЕВРОПЕЙСКОТО и това го мисля не аз, не 5 човека, на милион, а десевтки милиони го виждаме

аз пискова намирам, че е по-нормално да съм балканец вместо моделиран западноевропеец

вие западноевропейците горките хора ги убихте като национално и смело мъжко

СЕГА ВЕЧЕ ЛИКВКДИРАТЕ И ИЗТОЧНА ЕВРОПА, ПОЧНАЛИ СТЕ И НЕЯ

последно: преди години/преди донбас и крим мой позант българин посети украйна и посел етосния и латвия. той е софт остфоб/източнофоб, мека моя версия е, та той беше възхитен от белите хора в киев и от момичета в прибалтика - аз му казах, че ще е възхитен, подготвих го за това

но какво значение имат тук за вас някакви бели момичета

ПИСКОВА - ТЕЗИ КОИТО ВОДЯТ ЕВРОПА Я УБИВАТ НАЦИОНАЛНО И ВЕРСКИ

АЗ НЕ СЪМ НАЦИ ИЛИ РАДИКАЛ

казвам ти истината

всички които ще кажат същото и те ли са комунисти и нацисти

КОМУНИСТИ И НАЦИСТИ СТЕ "ВИЕ"
цитирай
10. merlin68 - Тигър, ти винаги, струва ми се си ...
04.06.2018 22:53
Тигър, ти винаги, струва ми се си съзнавал, че "анализите" на Мърльо, колкото и да не ти харесват и колкото и си плювал по някои тези, всъщност съдържат доста истини:)
С Пискова днес задочно обменихме по 2-3 коментара, преди Гет от ревност, че не му обръщам достатъчно внимание, не ме изгони от блога си.
Та прочетох "гениалното" прозрение, че аз "комуниста" и ти - нациста (тук да си призная ми се струва, че кавичките са излишни) сме си стиснали ръцете.
Писах и един коментар, който Гет изтри за съжаление. Но смисалът бе такъв какъвто и ти поставяш в коментара си - политическите елити на Европа, я убиват последователно и безгрижно, а това въпреки, че никога няма да накара комунисти и нацисти да се прегръщат, ги прави съюзници в най-жизненоважните за европейските страни области, като да речем миграцията.
Писах и също, че с подобни политици и такива журналисти, аз не съм оптимист за Европа.
Хитлер донесе на Европа чума, която едва не я уби, спасиха я руснаците. Но въпреки десетките милиони жертви и тоталните разрушения, Европа се възстанови и дори процъфтя.
След тези които днес управляват Европа, ако не бъдат спряни много спешно, Европа просто няма да я има като цивилизация, ще отиде там където е Рим - в историята.
цитирай
11. germantiger - +
04.06.2018 23:44
лично аз нацист не съм, идеологии въобще не ме вълнуват или почти не са ме вълнували никога

исторически комунисти и нацисти знаем са си стискали ръцете често, НО "ДМЕОКРАТИТЕ" ОТ ЗАПАД ЗАБРАВЯТ, ЧЕ ТЕ НАЙМНОГО СА СИ СТИСКАЛИ РЪЦЕТЕ С КОМУНИСТИ - първо през войната запада е със ссср многогодишно, второ след войната на запад е пълно и до днес с левичари и червени

......

за ОСВОБОДИТЕЛКАТА НА РУСИЯ СИ В ГРЕШКА

РУСИЯ НИКОГА НЕ Е ОСВОБОЖДАВАЛА ЕВРОПА - "освободи' източна, но тази европа която винбаги е била в мечешката руска хватка - нищо ново - полша е била векове руска, балканите част също, натиска и борната с австро-унгария за чехия и словакия

през всв ссср успя да влезе в централна европа, но европа той никога не е осовбождавал

РУСНАК НЕ Е ОСВОБОЖДАВАЛ ПРЕЗ ВСВ ПАРИЖ, НИТО Е СВОБОДИЛ ХОЛАНДЕЦ, НИТО БЕЛГИЕЦ, НИТО СЕ Е БИЛ РЕДОМ ДО ГРЪК, пробвай да кажеш на някой в антверпен, че ссср го е освободил, примерно...

......

МАСА ВОЙНИЦИ И ОФИЦЕРИ В СЪВЕТСКАТА АРМИЯ НЕ СА БИЛИ РУСНАЦИ, ПРЕЗ 1943 И 1944 има периоди в които ПРЕОБЛДАВАТ УКРАИНЦИ например итн итн итн, това скоро в постинги нпо книги от мен
цитирай
12. merlin68 - Франция, Холандия. . . не са осво...
04.06.2018 23:51
Франция, Холандия... не са освобождавани пряко от (поправям се, не руснаци, а съветски войници), но на практика са освободени благодарение на Съветската армия, защото, ако руснаците не бяха обърнали войната, Европа още щеше да чака САЩ да открие втори фронт, това сигурен съм го разбираш добре:)
цитирай
13. germantiger - ...
05.06.2018 08:25
напротив, въобще не са освободени на практика от никакъв руснка

още 1941 г. ссср се спсява благодарение на запада

и то факти - германия атакува ссср с над 60% от силите и средствата си, различни проценти според родовете войски, но всъщност близо толкова, имам разбивката и по родове войски

какво би станало ако германия бе ударила ссср с 90% от своето, а тя не го удря с толкова защото още тогава държи бол войски на запад

ОЩЕ - войната 1939 и 1949 срещу германия НИКАКЪВ СССР НЕ ВОДИ, той дори е заедно с германия в пакт -

още тогава пак само, повтарям СМАО ОНЗИ ЗАПАД СЕ БИЕ СРЕЩУ ХИТЛЕР, ссср му доставя

така че СССР НЕ СПАСЯВА ЕВРОПА ОТ НИКАКВА ГЕРМАНИЯ, нито осовбождава западна европа
цитирай
14. vencivaleri1951 - Да, ама от коментара на Пискова
05.06.2018 16:24
аз пък видях и кураж. Казвам го съвсем искрено . Колко са журналистите на държавни медии, които ще се изрепчат "бесни" на работодателя си-Бойко Борисов
Знаейки отмъстителния характер на премиера трябва да имаш ...нещо си там под кръста
да го подредиш по този начин-никой не знаеше тогава , че това е клоунада.
Казвам го за да бъда обективен-иначе Бабченко е болен човек и това е ясно от самолет. Ако той и е четивото за лека нощ, зле говори за вкуса и.
Все пак не може да и се отрече , че скочи с бутонките на Баце и то докато другите Джурналистки гледат да се доредят да пипнат я бицепс я...
цитирай
15. freeoldmen - https://www.facebook.com/search/top/?q=alesia%20batsman
05.06.2018 16:53
Още един малък щрих към портрета на скъпия приятел на нашата видна журналистка.
цитирай
16. merlin68 - аз пък видях и кураж. Казвам го съ...
05.06.2018 17:00
vencivaleri1951 написа:
аз пък видях и кураж. Казвам го съвсем искрено . Колко са журналистите на държавни медии, които ще се изрепчат "бесни" на работодателя си-Бойко Борисов
Знаейки отмъстителния характер на премиера трябва да имаш ...нещо си там под кръста
да го подредиш по този начин-никой не знаеше тогава , че това е клоунада.
Казвам го за да бъда обективен-иначе Бабченко е болен човек и това е ясно от самолет. Ако той и е четивото за лека нощ, зле говори за вкуса и.
Все пак не може да и се отрече , че скочи с бутонките на Баце и то докато другите Джурналистки гледат да се доредят да пипнат я бицепс я...


Венци, къде Пискова е скочила на Бойко, я дай някакво инфо, че съм го пропуснал явно. Ако е така, то аз също ще я поздравя за куража. Но ако говориш за коментара й, който съм цитирал... не, такива "подскоци" не са геройство.
цитирай
17. merlin68 - Още един малък щрих към портрета на ...
05.06.2018 17:06
freeoldmen написа:
Още един малък щрих към портрета на скъпия приятел на нашата видна журналистка.


Щрихът ти не се отваря, или поне аз не мога да го отворя.
цитирай
18. elinora - Да бе, Венци,
05.06.2018 17:29
къде точно Пискова е скочила на ББ???
цитирай
19. vencivaleri1951 - Ами не ти е необходимо инфо
05.06.2018 17:32
merlin68 написа:
vencivaleri1951 написа:
аз пък видях и кураж. Казвам го съвсем искрено . Колко са журналистите на държавни медии, които ще се изрепчат "бесни" на работодателя си-Бойко Борисов
Знаейки отмъстителния характер на премиера трябва да имаш ...нещо си там под кръста
да го подредиш по този начин-никой не знаеше тогава , че това е клоунада.
Казвам го за да бъда обективен-иначе Бабченко е болен човек и това е ясно от самолет. Ако той и е четивото за лека нощ, зле говори за вкуса и.
Все пак не може да и се отрече , че скочи с бутонките на Баце и то докато другите Джурналистки гледат да се доредят да пипнат я бицепс я...


Венци, къде Пискова е скочила на Бойко, я дай някакво инфо, че съм го пропуснал явно. Ако е така, то аз също ще я поздравя за куража. Но ако говориш за коментара й, който съм цитирал... не, такива "подскоци" не са геройство.


Ти сам си си го копнал " Басна съм че на крака на Путин му отидоха Макрон, Меркел , Радев...сега на ход е Борисов" Цитирам по памет. Тоест бясна е на Борисов че ще ходи или ако отиде...
цитирай
20. merlin68 - Ееее, Венци, ти си видял мираж. Той ...
05.06.2018 17:46
Ееее, Венци, ти си видял мираж. Той Баце, не си ляга преди да прочете блога на Пискова и да види похвалила ли го е, или - нъц.
цитирай
21. freeoldmen - Колежка на убития се жалва нещо:
05.06.2018 18:15
Alesia Batsman
Вчера в 11:42 ·
Наш редактор Елена Посканная (Olena Poskanna) сегодня позвонила Аркадий Бабченко, чтобы пригласить его завтра ко мне в прямой эфир в программу «Бацман».
Гостем моей программы он был месяцев семь назад.
Аркадий сказал Лене, что теперь эксклюзивные интервью он дает только за деньги, рассматривая сумму от 50 тысяч.
«Гривен?», - робко уточнила Лена. «Долларов» - уверенно произнес Аркадий, и добавил, что за 60 тысяч он точно согласится!
Когда Аркадия Бабченко убили, и я узнала, что у него осталось 6 приемных детей, я написала его близким друзьям с просьбой связать нас с его женой, чтобы она дала номер своей карточки и мы оперативно организовали всеукраинский сбор денег, чтобы помочь его семье.
Сейчас, по-видимому, нам нужно организовать акцию по сбору 50 тысяч долларов для Аркадия за интервью.
#50тысячдолларовдлябабченко
P.S. Для всех, кто спрашивал в комментах, не пошутил ли Аркадий про 50 тысяч долларов, отвечу здесь - нет, не пошутил. Вот его пост об этом: https://www.facebook/babchenkoa/posts/1396348027132093
цитирай
22. merlin68 - Alesia Batsman Вчера в 11:42 · ...
05.06.2018 18:42
freeoldmen написа:
Alesia Batsman
Вчера в 11:42 ·
Наш редактор Елена Посканная (Olena Poskanna) сегодня позвонила Аркадий Бабченко, чтобы пригласить его завтра ко мне в прямой эфир в программу «Бацман».
Гостем моей программы он был месяцев семь назад.
Аркадий сказал Лене, что теперь эксклюзивные интервью он дает только за деньги, рассматривая сумму от 50 тысяч.
«Гривен?», - робко уточнила Лена. «Долларов» - уверенно произнес Аркадий, и добавил, что за 60 тысяч он точно согласится!
Когда Аркадия Бабченко убили, и я узнала, что у него осталось 6 приемных детей, я написала его близким друзьям с просьбой связать нас с его женой, чтобы она дала номер своей карточки и мы оперативно организовали всеукраинский сбор денег, чтобы помочь его семье.
Сейчас, по-видимому, нам нужно организовать акцию по сбору 50 тысяч долларов для Аркадия за интервью.
#50тысячдолларовдлябабченко
P.S. Для всех, кто спрашивал в комментах, не пошутил ли Аркадий про 50 тысяч долларов, отвечу здесь - нет, не пошутил. Вот его пост об этом: https://www/babchenkoa/posts/1396348027132093


В този "приятелски" кръг е така, ти какво се чудиш. Това са хора на пазара и там всеки се продава. Да умреш и възкръснеш, в следствие на което от никому неизвестен злобен, пиян трол се превръщащ в "известния опозиционен журналист", е нещо което трябва да се осребри. Приятелски е в кавички, защото именно заради пазарния принцип, "успелите" във всеки един момент са готови да се хванат един друг за гушите, както впрочем се вижда, че се случва от тази публикация. И у нас е така:)
цитирай
23. vencivaleri1951 - Бъди сигурен, че
05.06.2018 19:31
merlin68 написа:
Ееее, Венци, ти си видял мираж. Той Баце, не си ляга преди да прочете блога на Пискова и да види похвалила ли го е, или - нъц.


ще се намери някой който да прочете и снесе и тя това би трябвало да го знае . Няма лидер, още повече всеяден и популист като Борисов да не се интересува какво , къде и кой какво говори за него. Те искат да вкарат във фирми за кюлоти хора на данс, та ще остават без надзор инвестор бг-това няма как да стане. Случайно или не булката се изрепчи на двамата най силни в Европа и на най силния и суетен човек у нас. Трябва да и се признае
цитирай
24. merlin68 - Ееее, Венци, ти си видял мираж. Той ...
05.06.2018 21:12
vencivaleri1951 написа:
merlin68 написа:
Ееее, Венци, ти си видял мираж. Той Баце, не си ляга преди да прочете блога на Пискова и да види похвалила ли го е, или - нъц.


ще се намери някой който да прочете и снесе и тя това би трябвало да го знае . Няма лидер, още повече всеяден и популист като Борисов да не се интересува какво , къде и кой какво говори за него. Те искат да вкарат във фирми за кюлоти хора на данс, та ще остават без надзор инвестор бг-това няма как да стане. Случайно или не булката се изрепчи на двамата най силни в Европа и на най силния и суетен човек у нас. Трябва да и се признае


Нейната високо градосова драматична реакция с нищо не засяга Борисов, нито който и да било от изброените от нея европейци, намека е за участието на Путин в "убийството" на Бабченко и това ако някой го наблюдава и някъде ще го снесе, то няма да е на Борисов и въобще няма отношение с Бг.
Освен това, аз въобще не смятам, че Борисов и се явява работодател, да речем дотолкова, доколкото беше работодател на К.Георгиева като български еврокомисар, е разбира се там говорим за нива нагоре, но работодателя е... друг.
А това е много известно навсякъде където трябва да бъде известно, затова и тя се пеняви яростно, въпреки несигурното положение. Ще се пеняви допоследно, знае, че този път тигана ако се обърне, палачинката няма да може.
цитирай
25. get - Ееее, Венци, ти си видял мираж. Той ...
06.06.2018 00:08
vencivaleri1951 написа:
merlin68 написа:
Ееее, Венци, ти си видял мираж. Той Баце, не си ляга преди да прочете блога на Пискова и да види похвалила ли го е, или - нъц.


ще се намери някой който да прочете и снесе и тя това би трябвало да го знае . Няма лидер, още повече всеяден и популист като Борисов да не се интересува какво , къде и кой какво говори за него. Те искат да вкарат във фирми за кюлоти хора на данс, та ще остават без надзор инвестор бг-това няма как да стане. Случайно или не булката се изрепчи на двамата най силни в Европа и на най силния и суетен човек у нас. Трябва да и се признае


- Венци ПРЕУВЕЛИЧАВАШ с:
"вкарат във фирми за кюлоти хора на данс" - и нашите като саветските - за ДАНС са по-престижни места ... както тройкаджия и преписвач на ЧУЖДИ НАУЧНИ РАБОТИ ... Путлер - ПЪРВО го(КОИ ?) направиха - АСеЧе в ЛГУ ... пък после за добра служба и ПРЕЗИДЕНТ на Федерацията.

- Чакам те в блога си - МЪРЛЬО с педерация!

- А докато чакам да се престрашиш - Ето прочети КАКВО ПИШЕ ЗА Владимир Шаломович ПУТЛЕР-ПЛАГИАТА от Lenta Ru:

"Главная часть кандидатской диссертации Владимира Путина - плагиат, сообщает американская газета Washington Times со ссылкой на исследователей Брукингского института Вашингтона.

Они заявляют, что 16 из 20 страниц, которыми начинается ключевая часть работы Путина, были либо скопированы, либо переписаны с минимальными изменениями со статьи "Стратегическое планирование и политика" профессоров Уильяма Кинга (William King) и Девида Клиланда (David Cleland).

В исследовании, проведенном в Брукингском университете, говорится, что кандидатская диссертация Путина на тему "Стратегическое планирование воспроизводства минерально-сырьевой базы региона в условиях формирования рыночных отношений", в значительной своей части - перевод работы Кинга и Клиланда, опубликованной еще в 1978 году.

Издание также отмечает, что шесть диаграмм и графиков из работы Путина полностью совпадают с американскими."

- А за етом - Путин сам е виноват!

цитирай
26. kvg55 - merlin68,
06.06.2018 00:12
Колкото повече анализираш някои хора, толкова повече се размирисва от тях и ти се изцапваш.
цитирай
27. merlin68 - Гете, спрямо теб бях много дълго ...
06.06.2018 00:47
Гете, спрямо теб бях много дълго време прекалено добронамерен, но от това добро не видях.
Питам - аз на теб коментар трил ли съм ти?
Посвети ми постинг в който лъжеш най-нагло, че не съм те допускал в блога си да се защитиш от нападките ми - Лъжец!
Модерацията ми ти пречела, написа за мен постинг, покани ме и обеща, че няма да триеш коментарите ми. Но ги триеш, при това мен наричаш подлец.
Във собствения си блог, под собствения си постинг, собственоръчно си написал, че призоваваш към добър тон. Единствените блогъри с добър тон писали под твоя постинг съм аз и Шамбала. Оплюхте и Шамбала. А ти под собствения си призив за добър тон, си хвърлил тон помия по мен, даже не споменавам останалите от групичката ти.

Гете, когато пуснеш нов постинг, в който изброените тук от мен неща ги напишеш и кажеш - извинявам се за отвратителното си с нищо не предизвикано поведение, то тогава е възможно пак да си говорим.
Дотогава не стъпвай повече в блога ми, ще бъдеш трит.
цитирай
28. merlin68 - Колкото повече анализираш някои ...
06.06.2018 00:50
kvg55 написа:
Колкото повече анализираш някои хора, толкова повече се размирисва от тях и ти се изцапваш.


Прав си.
Който си ляга с кучки се събужда с буби.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merlin68
Категория: Политика
Прочетен: 1679853
Постинги: 293
Коментари: 4201
Гласове: 19298
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031