Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2019 21:36 - "Любов фройдова"
Автор: merlin68 Категория: Забавление   
Прочетен: 3342 Коментари: 19 Гласове:
19

Последна промяна: 01.04.2019 21:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Както е добре известно, в родната ни Балканска страна, намираща се у края на Европата, за психиатрични грижи се отделят крайно малко средства. Този печален за болните и техните лечители факт, беше принудил проф.д-р Сигиз-Тогиз Фройдов, от няколко години да зареже грижите за народните пациенти и да се впусне в частния сектор на психоанализата. Дългогодишните му странични наблюдения върху платежоспособния национален елит, го бяха накарали да вярва, че в тази работа ще има много хляб. Сега, няколко години по-късно, проф. Фройдов, откри, че бизнес прогнозите му са правени без кръчмаря. Не, че беше сгрешил относно психичното здраве на елита, но много силно бе надценил желанието на този елит да се лекува. Една голяма част от него, се беше превърнал в елит, именно благодарение на менталните си увреждания и никак не беше чудно, че не само не би платил за лечението си, но дори безплатно не би тръгнал да се лекува от болестта донесла му успех. Липсата на бизнес нюх, бе поставила доктора в затруднено положение и го бе принудила, като истински гражданин на капитализма, да тъче на няколко стана. Проявявайки гъвкавостта на частен предприемач, проф. Фройдов, през есенно-зимния период, когато депресиите зачестяваха, се изявяваше като психоаналитик, а на пролет, когато всичко разцъфваше, птичките запяваха и любовтта обладаваше душите и телата на позатоплилите се граждани у края на Европата, докторът, бързо преустройваше кабинета си на агенция за запознанства. Сигурно поради липсата на романтична фантазия, психиатарът, беше нарекал агенцията си "Любов фройдова". 
Трябва да се отбележи, че агенцията не беше някакъв секс бардак и място за еднодневни увлечения - напротив, като сериозен специалист, проф. Фройдов, държеше да осигури на пациенти и клиенти дълготрайно щастие, затова девизът на "Любов фройдова" беше: "Семейно щастие до гроб". Може би заради името и девиза, клиентите на професора, не бяха много куул и не изглеждаха особено свежо. Обикновено, това бяха изкукали, овдовели старчоци, търсещи нещо "младо, ама пък поне хубаво", стари моми с вид на йезуитски свещенници, несигурни сополанковци в христова възраст, наскоро отбити от майките си и търсещи им заместнички. Но понякога се появяваха и наистина елитни екземляри. Онзи ден например, се бе появила невероятна красавица търсеща своя принц на бял кон. Докторът, чак не можа да повярва, как такова бижу е опряло до неговите услуги, но като поговори десетина минути с нея, всичко му се изясни.
Още с първото пролетно затопляне и цъфналите дървета, агенцията му се напълни с клиенти, професорът едва успяваше в промеждутъка между два приема, да гаврътва по едно от "Джонито" скрито в барчето, което по принцип бе за поливане на успешните сватосвания. През този ден обаче валеше дъжд и напливът бе напълно секнал. Следобедът вече преваляше и Сигиз-Тогиз, удобно разположил се върху фотьойла си, пиеше поредното "Джони", може би 3 или 4 за днес. Той беше мъж на средна възраст, висок и слаб, дори суховат, със спокойно и почти грозно лице, посивяла чуплива коса и също така прошарена брадичка тип "катинарче". Очите му бяха сиви и остри, костюмът също, макар и с не много остри ръбове на панталоните. Сигиз-Тогиз, беше стар ерген, но това никога не го казваше на клиентите си, откакто един му беше избягал с думите: - Я, да не съм луд да ви плащам, та вие себе си не сте успели да ожените, че мен ли! Спомняйки си този случай, професорът винаги се усмихваше малко тъжно.
И така, всичко в този ден вървеше на приключване, когато звънецът изпя програмираната си романтична мелодия.
Професорът прибра шишето и чашата в барчето и забърза да отвори вратата. На прага стоеше едър, но снажен мъж, не много по-млад от доктора, в елегантно сако със забодени в джобчето му слънчеви очила като тия дето ги носеха американските полицаи. Той подхвърляше връзка ключове с едната си ръка, а в другата, небрежно държеше много скъп телефон. Проф. Фройдов, бързо оцени, че на връзката имаше ключове от поне 4-5 имота, а телефонът на госта, струваше колкото тримесечния му оборот.
- Добър ден, прекрасни господине, заповядайте!
- Добър ден - отговори мъжът - Ааа, това ли е агенция "Любов фройдова"? - запита красивият г-н, явно изненадан, че го посреща някакъв чичка, а не прекрасна бамбина с бедра започващи от сливиците ѝ.
- Да, това е - проф. Фройдов, усетил разочарованието на клиента, побърза да го спечели с титли и професионализъм - Аз съм проф. д-р Сигиз-Тогиз Фройдов, професионален консултант по въпросите на любовта, секса и психологията на щастливата връзка, а това е моята агенция, изцяло на вашите услуги.
Мъжът влезе и уверено се настани на дивана без да чака покана. Външният вид и увереността на този модерен Аполон, леко стъписаха професора, който се зачуди - какво въобще ще търси такъв съвършен принц в неговата агенция? Та тоя въобще не отговаряше на обичайния профил на клиентите му.
- Докторе, да караме по същество, че имам много задачи за вършене. Програмист съм, ама от най-добрите, имам няколко бизнеса, топ мениджър съм в гигантска Западна компания, имам няколко къщи и коли, пиша стихове, рисувам страхотно, а също така се занимавам с благотворителност - непрекъснато предоставям нови знания на всички наоколо. Е, разбира се ще добавя и това, че печеля на месец, ммм, да речем - три пъти повече, отколкото ти за цял живот. Та, те това съм аз, разбира се в съвсем сбит вид, защото ако почна да изброявам още какъв съм и какво имам, не само, че няма да ни стигне времето, ами ще одъртеем тук преди да се оженя, ха ха ха. И така, търся жената на живота си, разбира се бих я намерил и сам, но съм както казах вече, много зает.
- Да, разбирам Ви напълно и Ви гарантирам, че ако тази жена съществува, то моята агенция ще я открие за вас. Кажете какви качества трябва да притежава търсената от вас жена?
- Не съм претенциозен - трябва да е млада, разбира се трябва да е много красива, примерно - модел. С дълги крака, да речем до към сливиците, с гърди като анадолски пъпеши, много руса и много синеока, ама да не ми пробуташ някоя рускиня, виж, шведка - може. Да ми пържи картофки, никога да не ми противоречи, да не се обижда когато я обиждам, да ме чака с надеждата, че като се върна може даже и да я целуна...
- Да, да, да... разбрах Ви отлично! - Фройдов, прекъсна клиента си. - Вие направо ми описахте героинята от най-великата любовна история на съвременността написана от Шекспировски - "Гочо и Горкана".
- Ама, докторе, тя е виртуална, тоест - художествен, нереален образ? А аз я искам реална!
- Да, в пиесата е виртуална, но аз ще Ви я намеря от плът и кръв, при това със 100% съответствие. Гарантирам Ви това, дори мисля, че ще стане по-бързо отколкото си мечтаете, защото точно онзи ден, вашата козичка ми стана клиент. Д-р Фройдов измъкна от шкафа една папка, а от нея, снимката на приказно красива млада жена и я подаде на своя посетител.
- Чудесна е! - възкликна мъжът - Мисля, че вече съм влюбен, нямам търпение да се запознаем, ако може още сега!
- Не бъдете чак толкова нетърпелив, трябва първо да говоря с нея, да се постарая така да Ви представя, че да загуби ума и дума, да изпълня някои процедури, и да речем... след месец, ще може да се срещнете. А за сега, може да ми оставите 3-4К за разходи по представянето Ви - букети, ресторанти и прочие.
- Докторе, не може ли по-бързо, да не вземе някой да я вземе, докато се моткаме с процедури?
- Ами, не знам, аз също съм доста зает човек, а времето както знаете е пари... ще трябва да Ви мина като ВИП с експресен приоритет.
- Разбира се докторе, парите не са проблем - и бизнесменът измъкна една пачка столевки от вътрешния джоб на антерийката си.
- Добре, така да бъде - промърмори професорът докато прибираше парите - ще гледам да уредя нещата до седмица, а Вие, вървете работете, защото хонорарът ми при успешно сватуване ще е не по-малко зашеметяващ от булката.
След тези си думи, професорът стана и с жест покани госта си към изхода.
Мъжът напусна агенцията с вече не толкова уверената походка присъща на безумно влюбените.

..................................

Явно нещата се случваха (както обичаха да се изразяват умниците напоследък). Д-р Фройдов, безпогрешно беше усетил как златната птичка на успеха се бе настанила на рамото му. Трябваше само да я вкара в кафеза, защото - Бог дава, но в кошара не вкарва.
Професорът си наля още едно "Джони", този път без да гледа тъжно намаляващото количество в бутилката, седна на фотьойла и се зачете в досието на принцесата. - Да, точно каквото ми трябва - бодро си промърмори той, извади телефона от джоба си и набра номера на красавицата.
След по-малко от час, приказната принцеса, вече седеше на дивана срещу д-р Фройдов, кръстосала бедра чиито основи се губеха някъде между големите ѝ, макар и не чак като анадолски пъпеши, гърди. Професорът, седнал срещу нея я оглеждаше с много доволен вид докато отпиваше от уискито.
Дамата бе около 30-те и нямаше нито един бъг по съвършенното си тяло - прекрасни крака, стройни, с чудно заоблени бедра в които нямаше и намек за пълнота. Приказно дупе и плосък корем, гърдите навичерни, сякаш насмешливо опровергаващи законите на Нютон... и тъй нататък, няма ги вече тия поети, можещи да възпеят такава красота.
Странно, но въпреки съвършенството си, тази жена имаше доста не лека съдба, довела я в крайна сметка в агенцията на д-р Фройдов. Тя бе жив пример за шеговитите номера които природата понякога си прави с нас. Иначе казано - тя бе приказно красива, но ужасяващо тъпа, интелектът ѝ бе въплъщение на всички вицове за блондинките, вече измислени, и тези които тепърва ще бъдат измислени. Именно за нея, известен руски поет с китара бе написал култовото си парче - "Очень красивая, но очень тупая" ето и един линк за меломаните
https://www.youtube.com/watch?v=F-k5yZwFeUk
Поради тези си особености, животът на това приказно създание бе съпътстван от много перипетии. То не бяха режисьори, актьори, фотографи, сценаристи... желаещи да я направят богата и известна. То не бяха бизнесмени с огромни букети и романтични уикенди в Париж, обещаващи и вечен лукс, то не бяха художници виждащи в нея единствената си муза... Да, мнозина я пробваха, ама никой така и не рачи да я вземе. И ето я днес, седи кръстосала кълки пред погледа на сивоглавия, сивоок и въобще сив отвсякъде сводник с професорска титла.
Вече подпийнал, Сигиз-Тогиз, се замисли за поредния парадокс пред който го изправяше животът. Не беше ли странно, че това красиво и тъпо същество, пълна противоположност на самия него, имаше също толкова нелека съдба като него? Да, парадокс - те двамата бяха противоположности водещи до един и същ резултат. Вероятно, благодарение на изпития алкохол, Сигиз-Тогиз изведнъж направи откритие - Ами, че той и тя бяха родени един за друг, две противоположности, нещастни сами по себе си, сливащи се в едно щастливо съвършенство. Нейната красота, можеше да върне цветовете в сивия му свят, а неговият ум, също можеше да донесе нещо на тази кукла, какво точно, Сигиз-Тогиз не се сещаше. Да - каза си професорът - това е жената на живота ми. И ето ти отново парадокс, тази същата своя жена, проф. Фройдов бе обещал на богатия си и красив клиент. Мдааа, проблем, но достатъчно дребен за големия професорски ум.
- Слушай сега, моето момиче, намерил съм ти достоен принц - и докторът хвърли на масата между тях снимката на многоимотния програмист, бизнесмен и творец.
Момичето взе снимката, погледна я и каза:
- Много хубав принц, дали ще ме вземе за жена?
- О, ще те вземе и още как, но това не е твоят принц, това е жабокът, когото ще се наложи да целуваш за да получиш принца си.
- Не те разбирам - каза момичето и погледна професора с големите си честни сини очи.
- Знам, че не разбираш, ти и затова си тук. От днес с теб сме екип, аз ще разбирам нещата, а ти ще се усмихваш, ще сияеш и ще се потрудиш да запомниш няколко реплики. В резултат, ти ще получиш своя принц, аз своята принцеса, а заедно с теб ще получим няколко замъка.
Жената го зяпна с още по-широко отворени очи, а плътните ѝ сочни устни леко се отвориха, в резултат на което, Фройдов разбра, че му е останала все още достатъчно кръвчица, за да захрани и не мислещата му глава.
- Този жабок е доста богат, но най-важното е, че вече е лудо влюбен в теб. Ти си неговата много умна, много красива и супер послушна жена - мечта. Запомни числото 162! Ако той спомене нещо за IQ, то трябва да знаеш, че твоето е 162!
- Докторе, а какво е това IQ? Този размер не си го знам, иначе другите мерки си ги знам на изуст, а и ти нали ги записа в бележника си.
- IQ е коефицент на интелигентност, а стойност 162 показва, че ти си изключително умна, образно казано, почти толкова, колкото си и красива.
- Благодаря докторе, не го знаех това, всъщност още от детската градина, всички ми казват, че съм много тъпа. А аз наистина ли съм толкова умна?
- Не, не си миличка, всъщност си доста глупава, но това в нашия тандем не е никакъв недостатък, дори - напротив. Просто запомни, че жабокът имал IQ 176 и иска умна жена с коефицент на интелигентност поне 160, затова ше кажеш, че твоят е 162, ясно?
- Но докторе, той като е толкова умен, а аз толкова глупава, няма ли да разбере, че го лъжа за IQ-то?
- Миличка, ти наистина си доста гламава, но поне не чак до там, че да не го схващаш, докато жабокът е толкова глупав, че дори не го осъзнава. Той обича да говори за себе си, ти просто ще му се усмихваш и кимаш, отвреме на време ще му казваш - "никога не съм срещала по-умен мъж", "Боже, сякаш изричаш моите мисли!", "колко нови неща научих от теб"... и въобще ще му подхвърляш изрази от този сорт, които да го убедят, че се възхищаваш на ума му и следователно си умна почти колкото него. Мислещите се за умници, оценяват интелекта на останалите по това дали се възхищават на изречените от тях глупости. Така, че бъди спокойна, сигурен съм, че спазвайки тези прости правила, ти за него ще си най-умната жена на света. И чак след известно време, когато развие пред теб всичките си глупави мисли и получи похвалите ти за тях, глупакът мислещ се за гении, ще започне да се вслушва и в твоите разсъждения, тогава чак ще прозре, че си е взел наистина глупава жена. Но ти това не го мисли, защото за него ще е вече много късно.
След този кратък инструктаж и една седмица за запомняне на репликите, дойде време за първата среща. Тя се разви както беше предвидил професорът и между клиентите му пламна гореща любов от пръв, но много крив поглед.
След три месеца се състоя пищната сватба. И аз бях там, три дни пихме, ядохме и се веселихме. И заживяха щастливо принца и принцесата...
Но, приказката не свършва до тук...

...................................

Малко след края на медения месец, в агенция "Любов фройдова", звънецът изчурулика романтичната си мелодия, професорът прибра уискито и чашата в барчето и се забърза да отвори вратата. На прага, отново стоеше модерният Аполон и подмяташе връзката с ключовете от многобройните си имоти, беше все така великолепен, но някак унил на вид.
- Здравей младоженецо! - поздрави го професорът - какво те води насам, да не би вече да си търсим и любовница, а? - ухилено му намигна той.
- Ами, не точно. Професоре, не идвам при теб в качестното ти на сватовник, по-скоро искам да се възползвам от знанията ти в областта на психологията.
- О, така ли? - с престорена изненада попита Сигиз-Тогиз - Заповядай тогава, легни там на диватчето и разкажи за какво става въпрос?
Модерният Аполон, се тръшна върху дивана и бавно заговори:
- Как да ти кажа докторе, от седмица се чувствам някак странно, знаеш, имам всичко - пари, къщи, коли, фирми, а с твоя помощ и най-красивата, и умна жена. Впрочем, пак от седмица ми се струва, че не е толкова умна колкото беше, напоследък ги плещи едни... Но както и да е, имам значи всичко, а вместо да ми е кеф, от ден на ден ми става все по-тъпо. Дори последният модел на "Тесла", не предизвиква в мен желание да го имам. Странно е това за мен докторе, нещо ми има май?
- О, не бива да се притесняваш мой много успешни приятелю, това е просто следствие от пресищането с успех. За твое щастие, медицината има много просто и ефективно решение, то на практика ще реши проблема ти напълно. Просто ще ти дам едни таблетки, скъпи са - да, но ефектът е поразителен и отново ще усетиш вкуса на живота. Просто пий хапченцата редовно.
- Давай докторе това вълшебно хапче, че нямам търпение да се възрадвам отново на имането си.

....................................................

И тук, уважаеми читателю, краят на тази история е чудесно разказан в песента на барда.

https://vimeo.com/327477577




Гласувай:
19



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blackpredator - ебаваш се ти,
02.04.2019 15:47

ама виж ко казва главният конпир на РБ Пламен Георгиев:
"Атаките срещу мен идват от един и същи център - олигарсите, които са недоволни от това, че има борба с корупцията."

фащаш ли?
олигархът гочо /с автопарка и навалицата от имоти/ конпирират Шефа
колко му е доносче у блога, /както беше писал Закса/ от "един и същи център"
и хоп, постингът ти аут..

не е хибридна атака от Русия, а "олигархична" простотия..
пу-пу..
цитирай
2. kvg55 - merlin68,
02.04.2019 16:06
Е, така е. Вещите около нас носят улеснение, но не носят удовлетворение. А когато и жената е вещ, липсва всякакво щастие. Според мен "пресищането с успех" не се лекува с хапче, а със замонашване и преживяване само на пост и молитва.
цитирай
3. merlin68 - ама виж ко казва главният конпир ...
02.04.2019 16:18
blackpredator написа:

ама виж ко казва главният конпир на РБ Пламен Георгиев:
"Атаките срещу мен идват от един и същи център - олигарсите, които са недоволни от това, че има борба с корупцията."

фащаш ли?
олигархът гочо /с автопарка и навалицата от имоти/ конпирират Шефа
колко му е доносче у блога, /както беше писал Закса/ от "един и същи център"
и хоп, постингът ти аут..

не е хибридна атака от Русия, а "олигархична" простотия..
пу-пу..


Сега, аз, че бях на свадбата - бях, и три дена ядох, пих и се веселих, ама не аз се ебавам с олигарха, и особено с жена му, а доктора.
цитирай
4. merlin68 - Е, така е. Вещите около нас носят ...
02.04.2019 16:20
kvg55 написа:
Е, така е. Вещите около нас носят улеснение, но не носят удовлетворение. А когато и жената е вещ, липсва всякакво щастие. Според мен "пресищането с успех" не се лекува с хапче, а със замонашване и преживяване само на пост и молитва.


Ами, според мен не си догледал края на историята във видеото, иначе щеше да ти е ясно, че се лекува и с хапчета:) То ефектът е същия като замонашването, само лигите са вповече.
цитирай
5. radostinalassa - Докторът е направил два удара
02.04.2019 17:17
Първо с глупавата жена с ай кю 162, и втори с халтурното лечение. Но то ще го направи наркоман. Е, колкото могат, толкова лекуват. Важното е да върви бизнеса.
цитирай
6. papurov - Разказът си го бива, обаче песни...
02.04.2019 18:37
Разказът си го бива, обаче песничката която го завършва е направо къртач.
цитирай
7. kvg55 - До 4. merlin68
02.04.2019 18:57
Прав си. Хапчето го е излекувало радикално от безразличието, превръщайки го в кученце.
цитирай
8. starforlife - Пумпалч0, разказът си го бива, но имам няколко забележки (като Професионалист по разказите - ха ха ха):
02.04.2019 20:21
~ Банална тема
~ Тъпо начало
~ Силна среда
~ Посредствен и безинтересен край
Иначе: добро (е не навсякъде и всичко де) като образност и мисъл.
ПовЕрвай ми - зная какво говоря, най-малкото защото козЪтЪ (ми) е както вече казах с две филологии (и после има и друго ви'шо) и съм изсмукал разбиране по литература от анадолските й пъпеши - ха ха ха.

Но да оставя разказа ти настрана и да обърна внимание на Кофичк0:
Пръдльо (на Кофичко говоря - някой да не се обърка),
не се прави, че не четеш въпроса ми, а имай педалското "мъжество" да отговориш. Повтарям го въпроса:
КАК НИЕ, НЕОБРАЗОВАНИТЕ И ГЛУПАВИ, ТРЯБВА ДА ВЪЗПРИЕМАМЕ ФРАЗАТА ТИ "ако една акция е 8001 том", ИЗКАЗАНА ПО ОТНОШЕНИЕ НА "ГРАДУС"?
М?

А сега да ти обърна внимание и на други глупости в "логиката" ти (Дебело да подчертая, че продължавам да говоря на Кофичк0. Казвам го, най-малкото, защото Пумпалч0 има смешното "свойство" да не проумява кой кого точно коментира и на кого говори - ха ха ха.):
~ СивоМишечк0, Ако аз бях сигнализирал за постинга на Идиот-Заксч0 (а защо е идиот - ако държите мога да пообясня, но когато аз реша), не мислиш ли, че нямаше да включвам в моя последен към момента постинг линк, който да води към постинга му (на Заксч0), след като очаквам, че ще бъде изтрит, а щях да направя линкът да води към кешираното гугъл-копие. Логично, не мислиш ли? (Всъщност, да - ти не мислиш, а само си мислиш, че умееш да мислиш/разсъждаваш.)
~ На мен ми са трили поне 10 постинга, които са съдържали цитирани коментари на блогъри, в едно с НИК-овете. Защо очакваш, че модераторите няма по собствено решение, без подтик от когото и да е, да оставят постинга на Идиот-Заксч0, съдържащ цитирани ЛС-та от мен до него? Но тук "важното" е друго: Когато това се е случвало, аз не съм се опитвал да вменявам, че някой ме е докладвал, а открито (или на тях на ЛС) съм се ебавал с идиот-модераторите, че не реагират адекватно.
Тук мога да разширя до това, че надявам се да не си толктова тъп да мислиш, че Закс е хакнал и показва моя кореспонденция с модерацията на блога, а че просто цитира мое ЛС до него, съдържащо мое ЛС до модерацията преди повече от година.
Както и се надявам да не си толкова тъп, че да не проумяваш, че и тогава аз не съм искал да трият постинг на Идиот-Заксч0 (и то от фейков негов профил излъчен, ако не се лъжа) и дори ги ебавам, че са постъпили неправилно, изтривайки го (иде реч за второто ЛС), а просто им подсказвах, че ще се ядосам да трият мой, а да има и други такива и то на "първа" тогава, а не като моя току що излъчен (иде реч за първото ЛС), а "ядосам" ли се - те ще се въртят като пумпали.
~ Не мислиш ли, че понеже ти напомпа този постинг (Визирам постинга на Заксч0. Отново за Пумпалч0, защото той ще улети, че говоря за този тук, който също е напомпан де.), Заксч0, който все пак не е чак толкова безпринципен като изклецяците-комуняги които помпаш редовно и висят като сополи на "първа" и то с бози, и може сам да го е деактивирал, за да не участва в идиотията ти, а не да е изтрит от модератор и то по сигнал и то пък и от мен?
ТОВА ВЕЧЕ САМИЯТ ЗАКСЧ0 МОЖЕ ДА КАЖЕ - ДАЛИ ТОЙ Е ДЕАКТИВИРАЛ ПОСТИНГА СИ ИЛИ МУ Е БИЛ ИЗТРИТ, НО АЗ ТВЪРДО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ НЕ СЪМ ПОДАВАЛ НЕ САМО ЗА ТОЗИ НЕГОВ ПОСТИНГ СИГНАЛ ЗА ИЗТРИВАНЕ, А ЗА КОЙТО И ДА Е ПОСТИНГ ВЪВ ВРЕМЕТО ВЪОБЩЕ!
Или си мислите, че да кажем идиотските постинги на МаркНатан не съм ги виждал? Тези, съдържащи моя снимка, което е много по- за сигнал от цитиране на НИК-а ми?
Да не говорим, че имам интелектуалния потенциал и възможност, ако реша - сам да изтрия даден постинг.

С ДВЕ ДУМИ, КОФИЧКО, КАКТО НЕ ВЕДНЪЖ НАПОСЛЕДЪК КАЗАХ: НЕ МИСЛЕТЕ, ЧЕ СВЕТЪТ ФУНКЦИОНИРА ТАКА БАНАЛНО, КАКТО СИ МИСЛИТЕ С 2 ГР. СИВО ВЕЩЕСТВО И ДВЕ УСПОРЕДНИ ГЪНКИ В МИКРОЦЕФАЛСКИТЕ ГЛАВИЦИ.


ПС: МаркНатан, ти нали си знаеш, че освен фейк си и недонаебано педалче и мога да те сгъна когато реша?
Също като Василиса с 19-те гънки и 17-те косъма в/у ташаците.
Разбира се, Рамоне, че Василиса е фейков профил на "мъж" (мъж е в кавички не защото е жена, а защото е педалче).
А на теб, Юлия, мога само да кажа, че никъде не съм казвал, че фейкът е на Чикиджи-Русть0, а само казвах, че същия изклецяк (Лилипут-Русть0 визирам) участва дейно в това, да се вменява на околните, че стопанисващият профил василиса1917 е жена. Защо да не е фейк на домакина, м? - ха ха ха.

Та така, душици.
цитирай
9. starforlife - Ваньо,
02.04.2019 20:30
(на ЛеоновПом говоря)
Спри се бре, човече!
Не проумяваш ли, че по отношение на въпросите с ледовете на... Замунда - ха ха ха - говориш куп глупости и продължаваш?
Мислех те за по-сериозен и подлежащ на тръгване по следата на Науката, но явно трябва да те побутна.
Само се чудя тук и сега ли да го направя, или да го оставя за при мен, в постинг спрямо глупостта на Пумпалч0 по същите въпроси и основно мислата му, че опонира интелигентно на Корти за ледниковия период.
Да, там ще го направя с конкретни две цифри.
Тук само за сетен път ще се опитам да провокирам любознателността ти като ти цитирам само едно име: Октар Бабуна. GO.
цитирай
10. radostinalassa - На такъв дълъг постинг си приляга...
02.04.2019 20:40
мнооого дълъг коментар. Само Гетчо може да му бъде конкурент, но той е доста разцентрован в двата грама.
цитирай
11. blackpredator - Фунтанело,
02.04.2019 21:18
то много трудно да се сетиш, ако имаш нещо под фонтанелата
проглуши ушите ни с 8000 тома книги, то ясно, че колата акции е 8001 том
иначе блоговия джендър Жорж Клод Ван Дам пак обърка нещо половете
на Василиса краката почват от очния нерв..
цитирай
12. level6661 - :-))))...Go4oo..e луд, без конкуренция..но..Пърдяторчо..
02.04.2019 21:33
Профил на bobigadulkata

е черен и вреден пигмей..
ненапразно те маркирам отдавна/ имам остър нюх, знае целият Свят..

Мерлине, като нищо ще грабнеш "Блога търси таланти
с тази менажерия край теб..
заслужаваш..една цунка...


цитирай
13. merlin68 - Гочо, благодаря за краткия отзив ...
02.04.2019 21:58
Гочо, благодаря за краткия отзив относно дългия ми разказ, съвсем сериозно приемам критиката ти, особено за първата част. В интерес на истината, я смених цялата, предишната първа част, ми се струва още по-слаба, или са на кантар, не мога да преценя. Понеже се прояви като критик, мога да ти я пратя да решиш, коя по не става:)
Що се отнася до темата, не съм съвсем съгласен. Краят, както го бях подкарал щеше да надхвърли много формата, так че го сбих, но мисля, че това се компенсира от хрумката да го завърша мултимедийно. Според мен песента като част от разказа беше добро решение.

Факта, че ползваш блога ми за да се обърнеш към толкова много хора, приемам като признание, че съм четен от повече (поне живи) хора, от теб:)
По отношение готовността ти да ми разясниш, че не съм прав за метеорита в ледника, то - добре, но все пак не забравяй, че първо беше обещал да опровергаеш 500 метровата вълна, като я сведеш до 30 метра.
цитирай
14. starforlife - ~ 13. merlin68
03.04.2019 00:05
~ Ами аз съм всепризнат (само от вас, изклецяците, не) за човек на правдата и на черното бяло и обратно не мога да кажа. Така, че "критиката" ми не беше критика, а мнение и то без опит да го налагам.
Да не говорим, че споменах как козЪтЪ (ми) е професионалистка в тази сфера (поради двете си филологии и реалното си учителстване в началото на кариерния си път) и аз от анадолските й пъпеши съм изсмукал разбиране по тези въпроси - на буквонаслагването - ха ха ха.

~ За "признанието" за посещаемостта на блога ти - не се "възгордявай", защото отлично знаеш, че те четат по-малко от 1/3 от хората, които четат мен, колкото и да се пънеш да вмениш, че видиш ли ме били чели мои клонинги.
Нека сега не давам списък на редовните си Читатели, за да видят всички, че за 90% от тях дори и думичка не може да се отвори, че не са стопанисвани от реални хора.
(а не като фейка (ви) Василиса19грамоваИ17гънкова спрямо сивото в-во)

~ Казал съм, че ще ти отговоря на въпроса за Литуя и обърни внимание, че още тогава споменах от къде най-достоверно може да обориш НОВИНАРСКАТА ШИТНЯ (и тук не говоря само за клипото на въпросната медия, на което ти се позоваваш, а за стотици подобни новинарски шитни въобще спрямо въпросната вълна).
Така, че - нека не изпедерастееш сега отново (вече го прави), че ми трябвало време, за да се подготвя. Просто не ми е скимнало да давам та дори и в 2 изречения или само един линк да е, инфо по въпроса, защото не се пъна като вас час по-скоро да оборвам глупостите ви. Още повече, че продължавам да се забавлявам с изцепките по този въпрос. На Леон примерно.

ПС: Преди повече от 2, може и 3 месеца да станаха, ВВ51 се изцепи по отношение на книгите и библиотеката ми с изцепка толкова смешна и жалка, че съм сигурен всеки разумен човек да му се е смял. Е... Да ме виждаш да съм показал на всички с неоспорими факти колко е смешен точно по тази му пълна, ама пълна идиотия и посредственост? В която впрочем и Кофичк0 се прояви като абсолютен смешник, а сега седнал да ми казва, че аз не съм бил загрявал, при положение, че аз никъде не съм казвал, че книгите ми са 8000, а съм казвал, че са над 6000 и да зацепя, че видиш ли 8001 се касаело за това, е меко казано наивно очакване.
ТИ, ПУМПАЛЧ0, ЗАЦЕПИ ЛИ? АМА ЧЕСТНО МИ КАЖИ, М?
Да не говорим, че в светлината на вече разбираемото му продължение на овчата мисла, че ако наистина съм бил притежавал акции на "Градус" - що дуене от мен щяло падне, е пък меко казано педалско, най-малкото защото тогава още аз показвах снимки (и си стоят в постинга от тогава - да не го търся сега кой беше) на въпросните акции и дори платежните по преводите на парите. Да го правя 10 пъти ли?
Имаше (и ще продължава да има - просто сега по друг начин се забавлявам ТУК) много постинги със снимки на книги (както някой ден ще ви заснема и цЕло клипо, обикаляйки библиотеката ми, за да видите колко е гот да си книга на "тъп охранител"), просто защото книгите са много и не съм ги повтарял, а както казах - съм се забавлявал.
Ако "утре" купя нови акции на "Градус" или друга компания и реша - ще ги снимам и кача.
Да съм правил постинг със снимки на дворното място, което взех преди няма и 2 месеца? А снимки има. Мноого снимки.
Да съм ви ебавал скоро с митарства? А само от Нова година 4 пъти излизам зад граница и поне 10 съм бил из Родината ни. И снимки има, не е като да няма.
Да съм се фукал в постинг с новия си Р30, който вече седмица притежавам?
Дори снимки на препълнени (за ужасТ на Другаря Звънц0) със салами чинии и пластмасова кола не съм пускал.
Дяволското ми "Ауди" дори ще вземе да забравите, ей.
Ха ха ха
цитирай
15. vasilisa1917 - .
03.04.2019 00:55
някой ще преразкаже ли вкратце гоче какво пак лъже?
цитирай
16. merlin68 - някой ще преразкаже ли вкратце гоче ...
03.04.2019 08:41
vasilisa1917 написа:
някой ще преразкаже ли вкратце гоче какво пак лъже?


Гоче твърди, че си клонинг, защото само клонинг на Амундсен, можел да навре на кучето в гъзо такъв велик учен и географ като вмирисания му приятел.
цитирай
17. vasilisa1917 - .
03.04.2019 10:00
е, щом гоче го твърди ... прав е, в мен тече кръвта на Диого Диаш и бие сърцето на Амундсен
цитирай
18. pantaleev - Ужас
03.04.2019 10:06
Този Гоче със сигурност има жълта книжка и не си пие редовно предписаните медикаменти. Той и Вмир който е станал троен и заема две седалки в рейс 111 посока Филиповци въртят сучат все ще сгъват някого, все правят небивали сравнения и все за Рустамича говорят който от близо месец не е писал нищо в блога. Даже и на Иван Симеонов размахват пръст понеже на Прошки се извини на Рустам.
Злобни дебели "мъжаги"
цитирай
19. radostinalassa - Много се затрудних да схвана мисълта на...
03.04.2019 14:46
новия дъъълъг коментар. Двете филологии си казват думата. Някои пишат по - добре и с едно образование. Ако пише и такива дълги програми ще забави електрониката , и ще си навлече упреци.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merlin68
Категория: Политика
Прочетен: 1681159
Постинги: 293
Коментари: 4201
Гласове: 19298
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031