Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2016 20:14 - Изборни сензации и защо Тръмп стана президент
Автор: merlin68 Категория: Политика   
Прочетен: 2435 Коментари: 6 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Чак вчера стана ясно защо Доналд Тръмп спечели надпреварата за Белия Дом - Защото комунистите убили дядо му.

Вчера се получи отговор и на един друг въпрос който поне мен силно ме вълнуваше - Защо врачките и баячките уверяваха, че Клинтън ще стане президент и в резултат целият свят бе изненадан? Отговора на този въпрос естествено дойде от БНР, там една водеща и една анализаторка (хич не се старая вече да им помня имената), единодушно се обединиха върху следното заключение - Социолозите, политолозите и анализаторите, не са предвидили резултатите защото..... много от анкетираните ги е било срам да си признаят, че ще гласуват за Тръмп:)))

Аз не, че не им вярвам на нашите журналистки и анализаторки, обаче се чудя, защо ще е срамно да гласуваш за Тръмп, а няма да е срамно да гласуваш за Хилари? Че нали точно Хилари каза: - "Дойдохме, видяхме...той умря!" - това по повод убийството на Кадафи. Хилари също така съвсем невинно попита - "Не можем ли просто да го убием с дрон?" - това по отношение на Джулиан Асанж, основател на Уикилийкс. Аз като истински демократ бих се срамувал да призная, че ще гласувам за нея... не, че бих гласувал де.

Не, че не вярвам на нашите журналистки, обаче ми се струва доста по-правдоподобно едно друго обяснение за твърде невярните прогнози на врачки и баячки по отношение на изборите в САЩ и Брекзит в Британия. Тези две събития предизвикаха еднотипни финансови движения. Първо обявяват, че Брекзит няма да мине и британската лира бележи ръст спрямо другите валути. След това за всеобща изненада британците гласуват срещу ЕС и британската лира бележи десетилетен спад спрямо другите валути. В резултат на това няколко спекуланта се обогатяват значително, подсигурени са и грантовете на врачките и баячките по света и у нас за дълго време напред. Накрая всичко утихва...
Те това същото се случи и в САЩ - 2-3 дена преди изборите прогнозата за победа на Хилъри бе ясна, долара скочи нагоре, след това дойде "шока" - Тръмп и долара се "срина", милиарди се преразпределиха и след това долара забрави колко страшен е Тръмп и си застана на мястото. Дали Хилари и Тръмп не са участвали в подялбата на тези изпаднали от нищото печалби:))?

У нас също врачките и баячките предричаха точно обратното на това което се случи на първия тур от изборите... обаче у нас от тая работа мангизи не падат, защото левчето ни нали е вързано, та не помръдна ни на горе ни на долу, сякаш разбрало, че който и да е президент, то все ще си е вързано.

Интересен дебат се получи между мамата и генерала, чак нищо не се разбра, освен, че Цецка реши да докаже, че е истинска жена като се разплаче... не се получи много истинско обаче.
Но пък стана ясно, че ГЕРБ е единствената партия в страната, в редиците на която има двама бивши комунисти, чиито дядовци са убити от комунистите.





Тагове:   българия,   избори,   САЩ,   президент,


Гласувай:
14



1. getmans1 - Прочетох, но смятай, че все едно не ...
11.11.2016 20:32
Прочетох, но смятай, че все едно не съм коментирал!
цитирай
2. freeoldmen - Навремето получих покана да се влея в БКП,
11.11.2016 20:45
отказах, и за моя изненада те не настояваха повече.

Сега разбирам защо, нямам дядо, убит от комунистите...
цитирай
3. mt46 - Да,
11.11.2016 21:16
но Тръмп не е бил комунист, за разлика от Цецка... :)
Не разбирам как може антикомунистите да я подкрепят...
цитирай
4. merlin68 - но Тръмп не е бил комунист, за раз...
12.11.2016 14:52
mt46 написа:
но Тръмп не е бил комунист, за разлика от Цецка... :)
Не разбирам как може антикомунистите да я подкрепят...


Елементарно Марине... понеже са същите като нея.
цитирай
5. milady - Jaa,wohl:)))
12.11.2016 15:57
Те това същото се случи и в САЩ - 2-3 дена преди изборите прогнозата за победа на Хилъри бе ясна, долара скочи нагоре, след това дойде "шока" - Тръмп и долара се "срина", милиарди се преразпределиха и след това долара забрави колко страшен е Тръмп и си застана на мястото. Дали Хилри и Тръмп не са участвали в подялбата на тези изпаднали от нищото печалби:))?
цитирай
6. raders - Абе идиоти - дал господ. Партията ...
12.11.2016 18:56
Абе идиоти - дал господ. Партията ражда "Павлик Морозовци". Аз имах един приятел - дядо му е бил белогвардеец, а той - комунист.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merlin68
Категория: Политика
Прочетен: 1696481
Постинги: 293
Коментари: 4201
Гласове: 19298
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930