Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2019 22:27 - Профил на руския хакер
Автор: merlin68 Категория: Забавление   
Прочетен: 8900 Коментари: 21 Гласове:
16

Последна промяна: 14.03.2019 07:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 През последните години руските хакери направиха не малко бели. Те се намесиха в изборите на всички демократични страни по света и дори в Меката на демокрацията - САЩ, като възтибирчиха там за президент свой човек. Виждайки, че те са гигантска заплаха пред световната демокрация, аз като истински демократ, реших да приложа скромен принос в борбата с този нов компютърен бич божий на демокрацията. Чел съм всичките разкази за Шерлок Холмс и смея да твърдя, че съм попил, а впоследствие и доразвил присъщото за него дедуктивно мислене. Все пак, понеже, Холмс е доста стар герой, реших да опресня опита си на криминалист и докато щраках с дистанционното и сменях каналите на телевизора, попаднах на няколко съвременни криминални сюжета от братска Америка. От тях научих, че задължително, преди всичко останало, трябва да се изготви профил на престъпника. Така комбинирайки най-добрите криминални школи на 19 и 21 век, аз реших да се изявя като дедуктивно мислещ профайлър.

Замислих се значи, какъв трябва да е профилът на руския хакер? За да постигнат такива забележителни успехи, явно тези руски хакери притежават много голямо притворство, склонни са към интриги и манипулации и разбира се, не на последно място са компютърни спецове. .

- Руският хакер, трябва да си осигури група приятели и верни сподвижници. Най-подходящ матриал, естествено, в случая са така наречените "психо десни". Това е не голяма група от толкова ментално увредени индивиди, че цялото им поведение се управлява от лампичките на Павлов - "червено" - мръсни комунисти, мамка ви... "още по-червено" - Сталин е изрод убил 100 млн. а Путин му е близнак който... "синьо" - няма по-велика, демократична, богата... страна от САЩ. САЩ са върха, Русия е дъното... и други подобни светлинки. Това е малка но много вреслива група, при това страшно лесно маниполируема, в нея, руският хакер, лесно се внедрява и дори много бързо я оглавява.

- Руският хакер, освен тази малка психо-дясна дружинка, трябва да си генерира и много по-широка подкрепа в средата в която се е внедрил. Тази подкрепа разбира се в огромната си част е виртуална, тоест, за целта хакерът създава свои клонинги. Чрез тях той се лайква и си пише подкрепящи и възхваляващи знанията, уменията и позициите му коментари. По този начин хакерът си създава авторитет на специалист в интересуващите го области и манипулациите му се приемат по-лесно.

- Руският хакер, естествено за целите на маскировката си, трябва да плюе по Русия и Путин. Разбира се това той го прави обилно, но много хитро. Никога няма да прочетете аргументирана, точна и унищожителна критика спрямо Русия и Путин от руския хакер. Той подобно дружките си от психо-дясното, пцува и пише невероятни глупости по адрес на Русия. Примерно - Русия е държава - лузър, тя изостава от американците с 23 000 години в областа на електрониката. Тези си твърдения, хакерът гарнира с много "неопорвержима фактология" и получава заслужени адмирации от групичката си и много лайкове от ботовете си.

- Руският хакер, ако е малко по-талантлив, дори успява да си осигури медийно внимание, а при особен талант, впечатлява даже представители на медиите в сърцето на Европа. За целта, най-подходящ матриал се явява пропагандист-глашатай, заложил всичко срещу Русия и с охота приемащ всяко внимание на подобните си.

След като се маскира по този начин, руският хакер, подло стаен като свой сред чужди, спокойно чака сигнала от Кремъл, и го набива до ушите на верните си фенове, които преди да се усетят са станали помагачи в пъкленото му дело. В резултат, току-виж европейският парламент на лято се напълнил с магарета, вместо с демократи.

Та общо-взето, това е профилът на руския хакер който сглобих. И да ви кажа честно, като влязох в любимия Блог.бг, без много да търся, веднага попаднах на един персонаж съответстващ идеално на изготвения от мен профил. Сега, да си призная мен много ме е страх да не ме напръскат с "Новичок", затова не смея да го разкрия.

А вие смеете ли?






Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. germantiger - поздрави :D
14.03.2019 00:08
споделям смеха ти

аз също често се смея на руските българи

дядо ми като е убивал руснаци, обаче не се е есмял, убеден съм
цитирай
2. germantiger - +
14.03.2019 00:44
Динозаврите са българи, а Слънцето е руснак

Вие кому онанистите сте измислили Добруджа, направили сет Стара планина

Вие червените сте се изпикали и създали Черно море

Преди вас е нямало даже небе

Въздуха е червен, той е руски
цитирай
3. kvg55 - merlin68,
14.03.2019 05:47
Тия гадове трябва да се разкриват, за което си дал методика, и разобличават публично.
цитирай
4. krumbelosvet - гергер
14.03.2019 06:17
актуп
Но и актупите би требало да подлежат на съд и затвор. А лудите - на лудница.
цитирай
5. merlin68 - споделям смеха ти аз също често ...
14.03.2019 07:37
germantiger написа:
споделям смеха ти

аз също често се смея на руските българи

дядо ми като е убивал руснаци, обаче не се е есмял, убеден съм


Злюкен, войната е лошо нещо, оставя дълбоки белези, а ти си доказателство, че в някои случаи ги оставя не само в участващите пряко на фронта, но и в поколенията им.
Моите дядовци също са били участници в тази война, но никога не съм чул някой от тях да казва, че е участвал в нея за да убива германци.
цитирай
6. germantiger - +
14.03.2019 08:21
дядо ми не е участвал ЗА ДА убива конкретно националност или народност, неговия брат е убил вероятно англичани в крит като гебирг дебаркирал там след парашутистите, от него имам германски планински нож

45 ГОДИНИ ВИЕ РУСНАЦИТЕ УБИВАХТЕ СТОТИЦИ ГЕРМАНЦИ ПО ФИЛМИ - ВИЕ СЕ ХВАЛЕХТЕ С ТОВА

А ВИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ ДУЕХТЕ КАК СТЕ УБИВАЛИ ВИЗАНТИЙЦИ, УЧЕХТЕ НА ТОВА В УЧЕБНИЦИТЕ

и това не беше просто история, а надъхване и нескрито удоволствие при вас, то личеше в книгите и филмите ви

това НЕ бяха просто уроци по история, а истински "кеф" - ваш български със задоволство от черепни чаши, партизански подвизи убиващи в името на народа, показни акции

аз се научих на това от вас
цитирай
7. germantiger - към крумчо
14.03.2019 08:25
прав си, че такива като комунягите трябва да бъдат преследвани - ВИНОВНИТЕ и съдени

знаеш, че червения режим е осъден като престъпен, както бяха осъдени и фашистките режими

НО ДОСЕГА НЯМА ОСЪДЕН, ЗАТВОРЕН ИЛИ ЕКЗЕКУТИРАН ЗАСЛУЖЕНО ВИНОВЕН КОМУ ОНАНИСТ

примерно убийците хвърляли хора на прасетата в лагера белене трябваше да бъдат осъдени и показно разтсреляни или обесени за назидание, особено второто, но това не беше направено

няма и да бъде никога направено, защото вековните врагове на европа - русия и сащ/англия си спретнаха онова театро, което нарекоха промяна и уждемокрация

та круме - ЗЩАО НЯМАШЕ ОСЪДЕНИ КОМУНЯГИ НА ЗАТВОР ДО ЖИВОТ ЗА ТЕХНИТЕ ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ?
цитирай
8. lexparsy - Харесах,
14.03.2019 09:15
но със страх от коментарно дебаТъпуване, да не си изгубя детективската дедуктивност :-)))
цитирай
9. starforlife - Хайде и тук…
14.03.2019 09:35
Току що тук http://blackpredator.blog.bg/zabavlenie/2019/03/13/segregaciia.1649224 казах:
ОК, понеже се подразбира, че постингът е опит за ирония основно (и) с моя милост… Въпреки, че не е мъжко по начина, по който го правиш, Мърчо... Но вие сте свикнали точно така още от времето на соца - не да говорите прямо, а да сте путьовци…
Та затова, Мърчо патетично-празнословен, ще взема кратко отношение.
Ще взема кратко отношение само по следното:
В края на третия абзац на глупендерския си постинг, merlin68 написа:
Това е малка но много вреслива група, при това страшно лесно манипОоОлируема...
Толкова малка, че след като до 15-20 години всички застаряващи идиот-русофилски комуняги си отидете от този свят (да сте живи и здрави два пъти по толкова още естествено), въпросната "много вреслива група, при това страшно лесно манипОоОлируема" ще представлява 99,99% от българите (и не само)?

Но да оставим това и всичко останало в постинга настрана (Пише се слято, "българико". Казвам го, защото имаш и такава правописна грешка в постинг, който си се явно постарал да е поднесен правописно коректно.) и да ти задам два въпроса:

Въпрос 1-ви: Защо през последните месеци одобрението на (възбуждащия те) Путин падна от 70 до малко над 46%? Да не би да идва началото на края? Началото на времето, когато руският народ започва да се осъзнава, че конфронтацията с почти цял свят и идиотската политика на поставяне опитите за измамно поддържане на държавен имидж за сметка на лъжливи военно-технологични постижения, си отива?

Но по-"важен" особено в светлината, че за дедукция говориш, е:

Въпрос 2-ри: Защо чисто патетично и локумаджийски лъжеш, че на село имаш 50 годишен руски хладилник, който все още работи и, ако можеш да купуваш руска техника – би го правил на 100% пред западната?
Тук може да разширим въпроса до това, защо след като УЖ са ненадминати при военните технологии, русите не са в състояние да направят нищо конкурентноспособно за цивилния пазар на световната сцена и ти, клетият, си лишен от възможността да купуваш супер-дупер техни работещи по 50 години битови техники и не противоречи ли това на всякаква дедуктивна логика?
Но ти по-скоро ми се иска да отговориш на въпроса за хладилника, защото той те поставя като шут в очите на хората, които не са посредствени.


ПС: Знаеш ли?... В България са пуснали руски тесли!
Е… Направени от шведска стомана, но все пак руски.
Да ти купя една?
цитирай
10. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
14.03.2019 13:02
Досега не бях срещал блогър, който да си направи толкова точен словесен, при това дедуктивен автопортрет публично. Явно и това е черта на руския ти характер... :)
цитирай
11. vania23 - Какви времена
14.03.2019 14:25
доживяхме... Кому е нужна цялата тази омраза? /Имам предвид някои от коментарите./
цитирай
12. radostinalassa - Това , което се пише, че...
14.03.2019 15:47
США е върхът, а Русия дъното е върха на глупостта по отношение на България. Защото ние упорито се мъчим да достигнем щатите по отношение на расовото разнообразие. Приличаме на тях по това, че и там негрите са на социални помощи като циганите тук. И тук и там ще се стигне до гражданска война вероятно.
цитирай
13. born - доживяхме. . . Кому е нужна цялата ...
14.03.2019 19:54
vania23 написа:
доживяхме... Кому е нужна цялата тази омраза? /Имам предвид някои от коментарите./

Недъгавите хора имат нужда от омраза, за да съществуват. Особено някои, които са особено недъгави /9,10/.
цитирай
14. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
14.03.2019 20:12
Не искам да се бъркам в политика, един път със сълзи се отказах ,на едва 17 години, втори път, младеж, но все пак на зряла възраст
Но когато искрено искаш да натопиш някой, изпипай нещата
Не от типа ЕЖК!
Отровили баща и дъшеря с " Новичок"? Ами това е може би една от най-страшните отрови! Кой ще я разнася като бонбон например? Тя ще е в специална капсула, самата и употреба е проблемна ! Това е оръжие за масово поразяване, не за единичен удар!
Преди години ,началник лаборатория се самоуби със силно разреден разтвор на цианово съединени До който само тя е имала достъп! Никой друг! Може да умреш, но може и да се размине, с поражения! Дълго време беше между живота и смъртта ,но не успя да се пребори.....

Тук става дума за страшна отрова, от която няма спасение!
Ами, като търсите виновен, изпипайте работата, както трябва!
Как може ,например мен, да убедят, че това е истина?
Не ме интересуват политически интереси!
Но това е нескопосано!

Хубава вечер, Краси!
цитирай
15. born - Има едно логично обяснение за чу...
14.03.2019 23:21
Има едно логично обяснение за чудесното спасение на Скрипалите, пък и нашия оръжеен бос, но то е секретно и се пази в Центъра на Dude Kostja "Gomnovoz"". Според компетентните специалисти от Центъра новичокът е бил изветрял от преупотребяване от съответните служби. В тези дни диктаторът Путин е издал заповед препаратът да се изпробва върху виновниците за изветряването.
цитирай
16. merlin68 - Така си и мислех, нито един не посмя ...
15.03.2019 00:03
Така си и мислех, нито един не посмя да посочи руския хакер сред нас. Само един се е саморазпознал, сам, от една страна си признава едва ли не, но от друга прадължава с идиотските нападки срещу Русия за да продължи маскировката си. И за да няма никакво съмнение, че всъщност не е руски хакер, вкарва още едно алиби - прави ми правописни корекции, демек - кой руснак така детайлно ще познава българската граматика.
Абе абдал, че те руските хакери не е задължително да са руснаци, може и българи идейно подкрепящи, като да речем синове на милиционери още от 70-те. У Русия, вика хакерът, нямало хладилници и прахосмукачки, като няма, откъде пък да има ракети, а? Забравил кога мяйка му, чистела бащиния милиционерски дом със сделана в СССР "Ракета". А гледам днес новина - една от тия Ракети изкарала двама американци на МКС, да видят и те що е Космос и докажат, че Земята не е плоска.
цитирай
17. merlin68 - Досега не бях срещал блогър, който ...
15.03.2019 00:04
batogo написа:
Досега не бях срещал блогър, който да си направи толкова точен словесен, при това дедуктивен автопортрет публично. Явно и това е черта на руския ти характер... :)


Приятелю, ти явно страдаш от функционална неграмотност и не схващаш какво четеш. Но това е бял кахър, та ти не си читател, а писател.
цитирай
18. krumbelosvet - Когато синият идиотизъм беше млад,
15.03.2019 00:50
Гласуваха сините, че червените са престъпници. Без юридически последици. Синият идиотизъм умря от глупостта си. Но последните му мохикани размахват
до днес идиотската си присъда. Не знаят ли, че тя НЯМА ЮРИДИЧЕСКА СИЛА? И е равна на възгласа на футболните агитка "червени боклуци" или "сини говеда".
А имаше времена, когато зрителите по мачовете сядаха смесено, и когато не играеше ЕДИНСТВЕНИЯТ ТОГАВА бесен отбор (сега всички побесняха), можеше да се чуят общи ръкопляскания за красиви изпълнения. Като в театър...
цитирай
19. anngry - Здравейте! Като прилежен възхваляващ Ж-Стар профил, ми се иска да Ви попитам:
15.03.2019 11:23
merlin68 написа:
У Русия, вика хакерът, нямало хладилници и прахосмукачки, като няма, откъде пък да има ракети, а?

Значи на конкретно зададеният въпрос "Защо чисто патетично и локумаджийски лъжеш, че на село имаш 50 годишен руски хладилник, който все още работи и, ако можеш да купуваш руска техника – би го правил на 100% пред западната?", според Вас отговаряте прямо и конкретно? :D:D:D

Как очаквате хората да харесват привържениците на Русия и комуницма, при положение, че същите все увъртат и правят опити да нагласяват нещата както им е угодно? :D
цитирай
20. merlin68 - У Русия, вика хакерът, нямало хл...
15.03.2019 20:22
anngry написа:
merlin68 написа:
У Русия, вика хакерът, нямало хладилници и прахосмукачки, като няма, откъде пък да има ракети, а?

Значи на конкретно зададеният въпрос "Защо чисто патетично и локумаджийски лъжеш, че на село имаш 50 годишен руски хладилник, който все още работи и, ако можеш да купуваш руска техника – би го правил на 100% пред западната?", според Вас отговаряте прямо и конкретно? :D:D:D

Как очаквате хората да харесват привържениците на Русия и комуницма, при положение, че същите все увъртат и правят опити да нагласяват нещата както им е угодно? :D


Гочо, прати още някоя реална своя фенка за пети път да ме пита имам ли Мраз, щом съм казал, че имам, значи имам, дали ще вярваш, или няма да вярваш ми е най-крайната грижа.
Що се отнася до рейтинга на Путин и изводите които си направил... абсолютно съответстват на конспириран руски хакер. "Сринатият" рейтинг на Путин, няма нито един западен политик днес. Началото на края... какъв мехлем за ушите на психо-десните, гетьовците ако не бяха толкова дърти да са подмокрили чаршафите ти след тая блага вест.
цитирай
21. zax - Ако предложи да ти купи Тесла в ра...
15.03.2019 21:25
Ако предложи да ти купи Тесла в равностойно тегло на Мраз-а, съгласи се - само от карбон и алуминий ще да е.
... но, парите му и за е-тронка не стигат, а дори и да са нап'не, с "такова" ще стане за смях и на гарите накацали по софийските барабонки.
:)))
цитирай
22. djani - Отдавна съм заявил,
17.03.2019 20:22
Че най ревностните русофоби с огромен принос за ръста на русофилията в България са Иво Инджев, АлЙо и Илиян Василев За първия е допустимо да бъде двоен, че и троен руски агент, пред вид практиката на КГБ, а другите двама да са покрити фекални мини, изръсени в росната трева от скитащи из демократичните ни ливади приносители на Новичок...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merlin68
Категория: Политика
Прочетен: 1680166
Постинги: 293
Коментари: 4201
Гласове: 19298
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031